Hotels en vakantiehuizen in de Cairngorms

Hotel in de Cairngorms hotels boeken via GBL Cairngorms National Park in Schotland Het dorp Aviemore in het Cairngorms National Park in Schotland Balmoral Castle in Deeside, in Schotland

Vind een mooi verblijf in de Cairngorms

De Cairngorms is het grootste nationale park van Groot-Brittannië en waarschijnlijk ook het ruigste. Het is zeer bergachtig: de meeste van de hoogste toppen van Schotland zijn hier te vinden waaronder Cairn Gorm vlakbij het dorp Aviemore. Hier in de buurt ligt bijvoorbeeld ook het dorp Kingussie en de bezoekersattractie het Highland Wildlife Park. U kunt echter ook een hotel of vakantiehuis in het gebied genaamd Deeside & Lochnagar boeken. Dat deel van het Cairngorms National Park is onder andere bekend omdat hier Balmoral Castle te bezoeken is, het Schotse buitenverblijf van de koningin. Dat is in de buurt van Ballater. Pal aan de zuidelijke rand kunt ook verblijven in het populaire Pitlochry dat te midden van verschillende natuurgebieden en Blair Castle ligt.
Of zoek via deze interactieve kaart:

Booking.com
Vul reisdata en gezelschap in en bekijk de beschikbare hotels, b&b's en/of vakantiehuizen. U kunt inzoomen.
Vakantiehuizen zijn vaak van vrijdag tot vrijdag of zaterdag tot zaterdag te huur. Ook wel kortere perioden.
legenda van kaart

Direct boeken of gebruik maken van service

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
GB

Zoek per plaats


Terug naar:

→ The Cairngorms
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)
© 2012-2023 — Groot-Brittannië Liefhebbers