Treinrondreis - 10 a 16 dagen The West Midlands

Shakespeare's geboortehuis in Stratford-upon-Avon, Engeland Warwick Castle in Engeland Chester, Shropshire Long Mynd in de Shropshire Hills Ludlow in Shropshire English Bridge in Shrewsbury, Shropshire Malverns Hills in Herefordshire, Engeland Church Street in Ledbury, Herefordshire Oxford in Engeland

Met de trein door het historische westen van Engeland

Deze rondreis gaat naar het westelijke deel van Engeland en is zeer geschikt voor mensen die van oude vakwerkhuizen en historische steden houden. De reis kan verder langs mooie historische steden stadjes in de graafschappen Warwickshire en Worcestershire die onderdeel zijn van de regio West Midlands. De reis kunt u vervolgen naar fraaie plaatsen met vakwerkhuizen in Herefordshire en Shropshire. Wandelen in de Malvern Hills en/of de Shropshire Hills is dan ook nog een mogelijkheid. Mooie plaatsen die u zou kunnen bezoeken zijn bijvoorbeeld Warwick, Stratford-upon-Avon, Ludlow, Shrewsbury en Chester. Deze regio staat bekend om haar houten vakwerkhuizen in een stijl die veel gebruikt werd in de 16e eeuw. De beroemde stad Oxford kan ook zeker in het plan worden opgenomen en dat geldt eventueel ook voor een mooie streek binnen de schilderachtige Cotswolds waar u eventueel een stukje met de bus moet. Daar kunt u ook heel mooi wandelen. Het is maar net hoe lang u wilt uittrekken. Het startpunt van deze reis kan bijvoorbeeld de luchthaven van Birmingham zijn maar helemaal met de trein van Nederland of België behoort ook tot de mogelijkheden. Logisch zou zijn 2, 3 of 4 nachten per bestemming, afhankelijk van de locatie en het aantal dagen dat u tot uw beschikking heeft.

Het gebied

kaart van een treinrondreis langs Oxford en de West Midlands Het traject is afhankelijk van uw wensen en aantal dagen dat u tot uw beschikking heeft. Ook is het mogelijk andere regionen van Groot-Brittannië in het plan op te nemen. Het is maar net wat u wilt.


U wilt graag een dergelijke reis maken. Hoe gaat u verder?

U leest hieronder wat een vakantieplan inhoudt en hoe u er één kunt aanvragen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. U krijgt een online reisplan dat u thuis op uw gemak bestemming voor bestemming kunt boeken en dat ook tijdens de rondreis te bekijken is, bijvoorbeeld op uw tablet of uiteraard smartphone. Bij een treinrondreis zal die informatie nog even een tikje uitgebreider zijn omdat u moet weten hoe u met het openbaar vervoer overal kunt komen en hoe u treintickets goedkoper kunt aanschaffen (als u wilt). Aangezien u een rondreis krijgt die op uw maat gesneden is, zou u deze reis ook kunnen combineren met een andere variant. Het kan allemaal.


Cottage in Engeland
GB

button

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers