Treinrondreis - 8 a 14 dagen door Oost Engeland

Cambridge in Engeland Ely Cathedral in Cambridgeshire Norwich  in Norfolk, Engeland Cromer in Norfolk, Engeland Norfolk Coast in Engeland Peterborough Cathedral in Cambridgeshire Burghley House in Lincolnshire, Engeland Oakham in Rutland, Engeland Rutland Water in Engeland Het stadhuis van Nottingham in Engeland Kaart van treinrondreis door Oost Engeland

Met de trein door East Anglia en de East Midlands

Het overwegend minder toeristische oosten van Engeland heeft toch meer dan genoeg mooie locaties om te bezoeken. Reis oa. door Norfolk, Cambridgeshire en Nottinghamshire en denk aan historische steden als Nottingham, Norwich en uiteraard het beroemde Cambridge met zijn mooie universiteitsgebouwen. U zou het badplaatsje Cromer kunnen betrekken in de rondreis. Dat ligt de natuurlijke Norfolk Coast waar u prima het kustpad kunt bewandelen en uitwaaien aan zee. Ook zou het kleine stadje Oakham aan Rutland Water een tussenstop kunnen zijn. Logisch zou zijn 2, 3 of 4 nachten per bestemming, afhankelijk van de locatie en het aantal dagen dat u tot uw beschikking heeft.

Het gebied

kaart van een treinrondreis door Oost Engeland Het traject is afhankelijk van uw wensen en aantal dagen dat u tot uw beschikking heeft. Ook is het mogelijk andere regionen van Groot-Brittannië in het plan op te nemen. Het is maar net wat u wilt.


U wilt graag een dergelijke reis maken. Hoe gaat u verder?

U leest hieronder wat een vakantieplan inhoudt en hoe u er één kunt aanvragen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. U krijgt een online reisplan dat u thuis op uw gemak bestemming voor bestemming kunt boeken en dat ook tijdens de rondreis te bekijken is, bijvoorbeeld op uw tablet of uiteraard smartphone. Bij een treinrondreis zal die informatie nog even een tikje uitgebreider zijn omdat u moet weten hoe u met het openbaar vervoer overal kunt komen en hoe u treintickets goedkoper kunt aanschaffen (als u wilt). Aangezien u een rondreis krijgt die op uw maat gesneden is, zou u deze reis ook kunnen combineren met een andere variant. Het kan allemaal.


Cottage in Engeland
GB
Bekijk meer varianten:

→ Treinrondreizen door Groot-Brittannië
© 2012-2022 — Groot-Brittannië Liefhebbers