Met het gezin op vakantie in Groot-Brittannië

Met het gezin op vakantie naar de stranden van Cornwall in Engeland Met het gezin op vakantie naar een historische stad in Engeland Met het gezin op vakantie naar een pittoresk dorp in Engeland Met het gezin overnachten in een Engelse herberg Met het gezin eten in een Engelse pub Met het gezin een kasteel bezoeken in Engeland Met het gezin een kathedraal bezoeken in Engeland Met het gezin een tuin bezoeken in Engeland Met het gezin een rit maken met een Engelse stoomtrein Met het gezin op treinreis door Engeland Met het gezin en hond op reis door Schotland Met het gezin en hond op reis de bergen van Groot-Brittannië Met het gezin en hond op rondreis langs de zuidkust van Engeland

Op rondreis door Engeland met het gezin

Wilt u met de familie op vakantie of autorondreis of treinrondreis naar Engeland, Wales en/of Schotland? Het kan dan best lastig zijn om per bestemming de juiste accommodatie te vinden. Als u wilt dan kan ik dat voor u doen. U krijgt dan een plan op maat waarbij ik een reis maak op basis van de door uw gewenste type accommodaties. Het is maar net waar u van houdt: de privacy van een vakantiecottage of juist de gezelligheid van een authentieke herberg of juist een mix van beide. Het kan allemaal.

Zo kan ik vakantiehuizen of appartementen met meerdere slaapkamers voor u uitzoeken, uiteraard vooral geschikt als u ergens een volle week wilt blijven maar er zijn ook vakantiehuizen te boeken voor een minder lange periode. Daarnaast kun u ook overnachten in hotels, herbergen en b&b's. Als u met vier personen bent dan zou u in twee tweepersoonskamers kunnen slapen maar met zijn allen op een familiekamer kan ook. Dat is meestal een slag goedkoper. Her en der zijn ook familiesuites, suites die bestaan uit twee aparte kamers. Wel bij elkaar dus maar toch apart. Familiekamers zijn er vaak voor 3 of 4 personen, minder vaak voor 5 personen en nog minder voor 6. Ik zal uiteraard mijn best doen om de juiste combinatie te vinden, ook lettend op de prijs.

Veel natuurlijk en historisch erfgoed

Groot-Brittannië is een land met veel fraaie landschappen en net zo veel prachtige kustgebieden. Het zuiden van Engeland is het warmere deel van Groot-Brittannië dus daar zult u ook de badplaatsen en badplaatsjes vooral tegenkomen. Verder noordwaarts zijn er minder, u komt ze nog in Wales en Noord Engeland tegen maar in Schotland waar het kouder is niet meer. In het noorden - denk aan Noord Engeland, Noord Wales en Schotland - kan de liefhebber van berglandschappen aan zijn of haar trekken komen. Als u als gezin houdt van wandelen dan zit u goed want dit is een echt wandelland. Fietsen gaat vaak moeilijk (kan op bepaalde plekken wel) maar de wandelinfrastructuur is fantastisch. Historische steden en pittoreske dorpen komen in grote getalen voor en ook historische attracties als kastelen en kathedralen zijn er om te bezoeken. Dat geldt ook voor tuinen en parklandschappen. Wat misschien erg leuk is voor kinderen is een rit te maken met een oude stoomtrein. Ook daar is (met name) Engeland specialist in. Verspreid over het land zijn er verschillende van die historische spoorlijnen.

Hoe gaat het verder?

U kunt elk verzoek bij mij neerleggen, ik zal altijd proberen een passende reis met passende accommodaties te vinden. Op basis van uw budget en wensen kan ik bepalen wat wijs is. De meeste gezinnen gaan logischerwijs met de auto op vakantie maar als u daar geen mogelijkheid toe ziet of omdat u het als gezin juist leuk vindt om een treinrondreis te maken dan kunt u ook contact opnemen. Ik heb uitgebreide kennis over het spoorwegnetwerk dus ook in dat geval kan ik de planning op mij nemen. Op het volgende tabblad ziet u een aantal voorbeeldreizen (auto). Als u eigenlijk geen idee heeft waar u precies heen wilt, geen probleem: op basis van uw ideaalbeelden qua landschappen, plaatsen en soorten bezienswaardigheden kan ik ook prima bepalen welke regio(s) het meest geschikt is. Hoe gaat het in zijn werk? U leest hieronder wat een vakantieplan inhoudt en hoe u er één kunt aanvragen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. U krijgt een online reisplan dat u thuis op uw gemak bestemming voor bestemming kunt boeken en dat ook tijdens de rondreis te bekijken is, bijvoorbeeld op uw tablet of uiteraard smartphone.

Tip: vakantiehuizen en familiekamers in hotels, herbergen en b&b's zijn minder voorradig dan gewone tweepersoonskamers dus het is wijs vroeg te boeken als u die mogelijkheid heeft. Ik zoek altijd accommodaties uit die u gratis kunt annuleren als de reis onverhoopt niet kan doorgaan dus financieel zit er geen risico aan.


Cottage in Engeland
GB

Enkele voorbeelden van autorondreizen

Als u al precies weet waar in Groot-Brittannië u met uw gezin vakantie wilt vieren vraag dan vooral gelijk een plan aan. Heeft u nog geen idee? Misschien dat deze voorbeelden van autorondreizen door Engeland en Schotland u inspiratie kunnen bieden. U kunt het ook helemaal aan mij overlaten. Ik kan op basis van uw voorkeuren ook geschikte gebieden voor u uitkiezen.
Liever met de trein? Twee voorbeelden:


button

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers