Rondreis en fietsvakantie in Engeland

Fietsen in Engeland Monsal Trail in het Peak District Het Camel Trail naast de Camel Estuary in Cornwall Het kustdorpje Padstow in zuidwest Engeland De Mawddach Estuary bij Barmouth in Noord Wales Bradford-on-Avon in Engeland Het dorp Beaulieu in New Forest National Park, Hampshire Het dorp Bourton-on-the-Water in Engeland

Een rondreis maken én ook fietsen (huren)?

Ik kan u geen fietsvakantie voorschotelen maar u kunt hier wel een plan op maat aanvragen. Dan kan ik voor u bestemmingen inplannen waar u in de plaats of streek in kwestie fietsen kunt huren en dus één of meerdere dagen kunt fietsen. Er zijn wel een aantal streken in Engeland waar fietsen huren - vaak ook electrisch - mogelijk is dus een autorondreis, zelfs treinrondreis maken waarbij u ook fietstochten kunt maken behoort tot de mogelijkheden. De fietsinfrastructuur ontbreekt vaak dus zomaar fietsen meenemen en ergens gaan rijden is misschien niet wijs. Er zijn echter verkeersvrije en verkeersluwe trajecten waar dus ook fietsverhuur aanwezig is. Er zijn landelijke gebieden met natuurlijke landschappen waar je mooie kunt fietsen, er zijn ook sterk heuvelachtige gebieden waar je in de valleien ritten kunt maken en in Engeland en Wales ook plekken waar je van en naar de zee kunt rijden over een fietspad langs een estuarium/inham.

Bent u avontuurlijk ingesteld en wilt u graag mouintainbiken? Ook die worden verhuurd op een aantal locaties in heuvelachtige streken waar je routes kunt volgen. Groot-Brittannië is een echt wandelland dus misschien wilt u fietsen of mountainbiken ook wel afwisselen met wandelen. Het kan. Als u op treinrondreis wilt dan zijn er overigens ook een aantal locaties waar u per trein of bus kunt komen waar fietsen kunnen worden gehuurd. Op basis van uw wensen maak een Vakantieplan op Maat. Lees wat dat betreft hieronder verder of - als u ook (of juist) van wandelen houdt - kijk nog even op de onderstaande pagina hier ook onder.


Terug naar:

→ Fietsen in Groot-Brittannië

→ Rondreizen in Groot-Brittannië

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers