Autorondreis - 10 dagen Bath, Oxford, Cotswolds en Midsomer

Rondreis door de Cotswolds in Engeland Rondreis langs Castle Combe in Engeland Rondreis langs Cirencester in Engeland Rondreis langs de stad Bath in Engeland Rondreis langs Oxford in Engeland Rondreis door het land van Midsomer Murders in Engeland Rondreis langs Henley-on-Thames in Engeland Rondreis langs Highclere Castle in Engeland Rondreis langs Blenheim Palace in Engeland Kaart van autorondreis door pittoresk Engeland

Een autovakantie in schilderachtig Engeland

Deze rondreis gaat door schilderachtige gebieden in het binnenland van zuid Engeland. Het geeft u de kans om prachtige dorpjes en stadjes in de Cotswolds te bezoeken (en er te overnachten) en ook steden als Bath en Oxford te bezoeken. U kunt streken bezoeken waar veelvuldig gefilmd is voor populaire tv-series als Midsomer Murders en Father Brown. Highclere Castle uit Downton Abbey zien is ook een mogelijkheid evenals het voormalige huis van Jane Austen. Logisch zou zijn 2, 3 of 4 nachten per bestemming, afhankelijk van de locatie en het aantal dagen dat u tot uw beschikking heeft. Wilt u eerst nog wat meer indrukken opdoen van de regio? Kijk hier voor meer info over de Cotswolds en de Chilterns.

Het gebied

kaart van rondreis door Midsomer en de Cotswolds in Engeland In 10 dagen is veel te zien maar u kunt vanzelfsprekend ook langer op rondreis gaan. Misschien wilt u de reis wel uitbreiden met een ander gebied of gewoon wat rustiger aan doen. Ik pas het plan aan uw wensen aan.


U wilt graag een dergelijke reis maken. Hoe gaat u verder?

Voor deze route (of een variatie daarop) kunt u een vakantieplan op maat aanvragen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. U krijgt een gedetailleerd online reisplan, inclusief te boeken accommodaties en informatie over de bestemmingen (+ omliggende gebieden). Op basis van uw wensen zal ik een zo geschikt mogelijk reisschema samenstellen. U kunt het thuis op uw gemak bestemming voor bestemming boeken en het zal ook tijdens uw rondreis online blijven staan zodat u het tijdens de vakantie kunt blijven raadplegen. Lees hieronder verder.


Cottage in Engeland
GB
Bekijk meer varianten:

→ Autorondreizen door Zuid Engeland
→ Autorondreizen door Midden Engeland
© 2012-2022 — Groot-BrittanniĆ« Liefhebbers