Autorondreis - 10 a 14 dagen door Dorset, Wight en New Forest

Rondreis langs Seaton in Dorset, Engeland Rondreis langs Durdle Door in Dorset, Engeland Rondreis langs Weymouth in Dorset, Engeland Rondreis langs Lyme Regis in Dorset, Engeland Rondreis langs Lulworth in Dorset, Engeland Rondreis langs heidevelden in Dorset, Engeland Rondreis op het eiland Wight in Engeland Rondreis langs Osborne House in Engeland Rondreis langs Corfe Castle in Engeland Kaart van autorondreis door Dorset en het eiland Wight

Autorondreis langs prachtige kusten en idyllisch platteland

Deze autorondreis spitst zich toe op mooie gebieden in het centrale deel van Zuid Engeland. Zo gaat u naar het behoorlijk grote eiland Wight met zijn mooie kusten en kleine badplaatsjes. Daarna door naar het graafschap Dorset waar u zowel de schitterende Jurassic Coast als het licht heuvelachtige platteland met zijn thatched cottages kan bezichtigen. Vervolgens naar het New Forest National Park met zijn loslopende pony's en mooie natuur. Hier kunt u ook heel goed fietsen huren op verschillende locaties en fietsen in de omgeving, iets wat in Engeland echt lang niet overal kan. Een bezoek aan kathedraalstadje Salisbury en het wereldberoemde Stonehenge is dan ook mogelijk. Logisch zou zijn 2, 3 of 4 nachten per bestemming, afhankelijk van de locatie en het aantal dagen dat u tot uw beschikking heeft. Wilt u eerst nog wat meer indrukken opdoen van de regio? Kijk hier voor meer info over de Zuid Engeland (er zijn ook pagina's over het zuidoosten en zuidwesten maar dat zijn andere gebieden).

Het gebied

kaart van rondreis door Isle of Wight, Dorset en New Forest in Engeland In 10 a 14 dagen is veel te zien maar u kunt vanzelfsprekend ook langer op rondreis gaan. Misschien wilt u de reis wel uitbreiden met een ander gebied of gewoon wat rustiger aan doen. Ik pas het plan aan uw wensen aan.


U wilt graag een dergelijke reis maken. Hoe gaat u verder?

Voor deze route (of een variatie daarop) kunt u een vakantieplan op maat aanvragen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. U krijgt een gedetailleerd online reisplan, inclusief te boeken accommodaties en informatie over de bestemmingen (+ omliggende gebieden). Op basis van uw wensen zal ik een zo geschikt mogelijk reisschema samenstellen. U kunt het thuis op uw gemak bestemming voor bestemming boeken en het zal ook tijdens uw rondreis online blijven staan zodat u het tijdens de vakantie kunt blijven raadplegen. Lees hieronder verder.


Cottage in Engeland
GB

button

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers