Autovakantie - 10 a 14 dagen door de Cotswolds en West Midlands

Rondreis door Bourton-on-the-Water in Engeland Rondreis door de Cotswolds in Engeland Rondreis langs Chester in Engeland Rondreis langs Oxford in Engeland Rondreis door de Malvern Hills in Engeland Rondreis langs Warwick in Engeland Rondreis langs Blenheim Palace in Engeland Rondreis langs Ironbridge in Engeland Kaart van autorondreis door de Cotswolds en West Midlands

Een autorondreis door het historische westen van Engeland

Deze autorondreis gaat naar enkele fraaie streken in het hart van Engeland en de regio West Midlands. Zo gaat u ook naar de schilderachtige Cotswolds, een landelijke streek met een onmogelijke hoeveelheid pittoreske dorpjes -en stadjes. In de graafschappen Warwickshire en Herefordshire is ook veel te zien in de vorm van leuke stadjes met houten vakwerkhuizen en andere bezienswaardigheden. Denk aan het Stratford-upon-Avon van William Shakespeare, Warwick, Ledbury en Hereford. Als u nog wat langer weg wilt kunt u ook het mooie graafschap Shropshire bezoeken. Logisch zou zijn 2, 3 of 4 nachten per bestemming, afhankelijk van de locatie en het aantal dagen dat u tot uw beschikking heeft. Wilt u eerst nog wat meer indrukken opdoen van de regio? Kijk hier voor meer info over The Cotswolds. En hier over Warwickshire & Worcestershire en Shropshire & Herefordshire.

Het gebied

kaart van rondreis door de Cotswolds, Warwickshire en Shropshire in Engeland In 10 a 14 dagen is veel te zien maar u kunt vanzelfsprekend ook langer op rondreis gaan. Misschien wilt u de reis wel uitbreiden met een ander gebied of gewoon wat rustiger aan doen. Ik pas het plan aan uw wensen aan.


U wilt graag een dergelijke reis maken. Hoe gaat u verder?

Voor deze route (of een variatie daarop) kunt u een vakantieplan op maat aanvragen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. U krijgt een gedetailleerd online reisplan, inclusief te boeken accommodaties en informatie over de bestemmingen (+ omliggende gebieden). Op basis van uw wensen zal ik een zo geschikt mogelijk reisschema samenstellen. U kunt het thuis op uw gemak bestemming voor bestemming boeken en het zal ook tijdens uw rondreis online blijven staan zodat u het tijdens de vakantie kunt blijven raadplegen. Lees hieronder verder.


Cottage in Engeland
GB

button

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers