Overnachten in Zuidwest Yorkshire

Haworth in West Yorkshire hotels boeken via GBL Hebden Bridge in West Yorkshire Leeds in West Yorkshire De stad Sheffield in South Yorkshire, Engeland

Hotels en vakantiehuizen in West Yorkshire

Samen met het zuiden is het westen van Yorkshire dichtbevolkt en behoort het tot het grote verstedelijkte gebied van noord Engeland. Dat geldt echter niet voor alle gebieden. Leeds, de derde stad van Engeland vindt u in het noorden, net als Bradford. Voorbeelden van andere steden zijn Huddersfield en Halifax. Het is echter ook mogelijk een hotel te boeken op het heuvelachtige platteland van West Yorkshire. Dat ligt in het westen met dorpen als Haworth en Hebden Bridge. Hier kunt u wandelen in mooie natuurlijke gebieden waaronder een klein deel van het Peak District National Park. Verder kunt u ook de nodige historische bezienswaardigheden bekijken zoals Shibden Hall, Harewood House en het werelderfgoed van Saltaire. U kunt ook op zoek naar accommodaties in een aantal uitgelichte bestemmingen in dit gebied. Kijk daarvoor op de volgende pagina:

Steden en stadjes in South -en West Yorkshire
Of zoek via deze interactieve kaart:

Booking.com
Vul reisdata en gezelschap in en bekijk de beschikbare hotels, b&b's en/of vakantiehuizen. U kunt inzoomen.
Vakantiehuizen zijn vaak van vrijdag tot vrijdag of zaterdag tot zaterdag te huur. Ook wel kortere perioden.
legenda van kaart

Direct boeken of gebruik maken van service

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
GB

Hotels en appartementen in South Yorkshire

Zoals gezegd is ook dit deel van Yorkshire redelijk dichtbevolkt met als (figuurlijke) centrum het grote Sheffield, vroeger één van de grote industriële centra van het Verenigd Koninkrijk. Hier kunt u verschillende musea en historische gebouwen bekijken. Voorbeelden van andere veel kleinere steden zijn Barnsley en Doncaster. U kunt echter ook genieten van de natuur want net als in West Yorkshire ligt hier een deel van het Peak District National Park. Als u speciaal in dit gebied wilt verblijven, kijkt u dan bij de hotels en vakantiehuizen in het Peak District. Verspreid over het graafschap kunt u ook enkele mooie historische gebouwen bekijken zoals bijvoorbeeld Conisbrough Castle en Brodsworth Hall, beiden in de buurt van Doncaster.Terug naar:

→ South & West Yorkshire
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)
© 2012-2023 — Groot-Brittannië Liefhebbers