Vind uw vakantiebestemming in de Yorkshire Dales

Hotel in de heuvels van de Yorkshire Dales hotels boeken via GBL Reeth in de Yorkshire Dales Hawes in Yorkshire De stad York in Yorkshire Knaresborough in Yorkshire

Hotels en vakantiehuizen in de Yorkshire Dales

Dit nationale park bevindt zich in de westelijke helft van North Yorkshire. Het is het meest heuvelachtige deel van het graafschap en is bekend vanwege haar mooie karakteristieke platteland en ook haar wandelmogelijkheden. U kunt dus zeker een hotel of vakantiehuis in de natuur van de Yorkshire Dales boeken en/of in één van de dorpen aldaar zoals Hawes, Malham, Settle of Grassington waar u bijvoorbeeld ook Bolton Abbey kunt bezichtigen dat vlakbij ligt. Buiten het park zijn meer mooie locaties waar u zou kunnen verblijven zoals in de stadjes Skipton en Knaresborough, het grotere Harrogate en uiteraard de stad York, één van van 's lands mooiste historische steden. Het natuurlijke gebied Nidderdale ligt ook in deze regio. U kunt ook op zoek naar accommodaties in een aantal uitgelichte bestemmingen in dit gebied. Kijk daarvoor op de volgende pagina:

Stadjes en dorpen in de Yorkshire Dales
Of zoek via deze interactieve kaart:

Booking.com
Vul reisdata en gezelschap in en bekijk de beschikbare hotels, b&b's en/of vakantiehuizen. U kunt inzoomen.
Vakantiehuizen zijn vaak van vrijdag tot vrijdag of zaterdag tot zaterdag te huur. Ook wel kortere perioden.
legenda van kaart

Direct boeken of gebruik maken van service

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
GB


Terug naar:

→ Yorkshire Dales
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)
© 2012-2023 — Groot-Brittannië Liefhebbers