Overnachten in Warwickshire en Worcestershire

Hotel in een stadje van Warwickshire hotels boeken via GBLKasteel in Warwickshire, Engeland Heuvels in Worcestershire, Engeland

Hotels en vakantiehuizen in Warwickshire

Kijkt u hieronder als u op zoek bent naar een hotel, herberg, bed and breakfast, vakantiehuis of appartement in het graafschap Warwickshire. U vindt hier in het zuiden een deel van de qua plaatsjes zeer geliefde landelijke streek The Cotswolds, behandeld op aparte pagina(s). Daar net ten noorden liggen bekende historische stadjes waarvan het Straford-upon-Avon van William Shakespeare zonder twijfel het bekendst is.

✔ Boek hier uw overnachtingen

Hieronder kunt u op zoek naar veschillende soorten accommodaties om in te overnachten. Wilt u trouwens in het hotel op de foto bovenaan overnachten? Klik dan op die afbeelding. Dat hotel staat niet ver ten westen van het net genoemde beroemde stadje. Tip: op een computer kunt u onderstaande interactieve kaart bestuderen om te zien waar de bezienswaardigheden zijn gesitueerd tov de accommodatie die u op het oog heeft.
legenda van kaart

Nog specifieker

Via bovenstaande buttons kunt u overnachtingen boeken in het gebied. U kunt ook zoeken naar een overnachtingsplek in specifieke plaatsen. Hieronder ziet u een lijst met uitgelichte plaatsen in Warwickshire en Worcestershire. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Stadje in Warwickshire, Engeland
Cottage in Engeland

Hotels en vakantiehuizen in Worcestershire

Kijkt u hieronder als u op zoek bent naar een hotel, herberg, bed and breakfast, vakantiehuis of appartement in het graafschap Worcestershire. Net als Warwickshire ligt hier ook een klein deel van de Cotswolds maar dat is niet het enige gebied van uitzonderlijke landelijk/natuurlijke schoonheid binnen het graafschap want u vindt hier ook de fraaie Malvern Hills waar u mooi landelijk kunt overnachten. Zoekt u een grotere plaats om te overnachten? Denk dan aan de porselein -en kathedraalstad Worcester.Boek overnachtingen via GB Liefhebbers

Als u hier op de pagina een button aanklikt om een accommodatie te boeken dan wordt u doorgeleid naar booking.com, een vertrouwde website om te boeken. Door een samenwerkingsverband verdient Groot-Brittannië Liefhebbers commissie op boekingen die u daar vervolgens doet. Belangrijk: u betaalt niet meer dan anders en kunt van dezelfde voordelen gebruik maken als normaal. Die worden hieronder kort opgesomd.


Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

De voordelen

✔ Accommodaties vaak boeken met de optie 'gratis annuleren'.

✔ U kunt gewoon gebruik maken van uw eigen booking.com account als u die al heeft.

✔ Door te boeken spaart u automatisch voor loyaliteitskorting (genius).

✔ Wanneer ingelogd: als loyaliteitskorting (genius) van toepassing is ziet u dat vanzelf.

✔ Heeft u geboekt?

Ik kan u (gratis) via e-mail of eventueel fb een pagina toezenden met daarin handige info, links en een interactieve kaart van het gebied waar u verblijft. U kunt deze extra online service ontvangen als u via deze pagina/website minimaal 2 nachten per locatie geboekt heeft. Als u dat graag wilt: stuur een bericht en ik zend u op zeer korte termijn een pagina toe. Vermeldt in uw bericht op welke datum u geboekt heeft (moment van boeken) en welke accommodatie. Dan kan ik gelijk zien voor welk gebied ik een pagina moet maken. Hieronder ziet u een voorbeeld van zo'n pagina. Als u meerdere accommodaties geboekt heeft (2 nachten per bestemming) dan krijgt u uiteraard voor elke bestemming info en tips.

Bekijk de voorbeeldpagina


Contactinfo

✉ = info@groot-brittannie-liefhebbers.nl of Facebook chatcontactbutton

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers