Vind uw vakantiebestemming in Warwickshire en Worcestershire

Hotel in een stadje van Warwickshire hotels boeken via GBL Warwick in Engeland Stratford-upon-Avon in Engeland Worcester in Engeland Broadway in Worcestershire

Hotels en vakantiehuizen in Warwickshire

Warwickshire bestaat deels uit een wat drukker gebied in het noorden, waar het verstedelijkte gebied rondom Birmingham begint maar er zijn ook rustige gebieden zoals in het zuiden waar de prachtige Cotswolds deels in dit graafschap zijn gesitueerd. Daar vindt u vooral dorpjes, kleine stadjes en prima mogelijkheden om te wandelen. Net ten noorden van dit gebied bevinden zich twee stadjes die tevens twee historische trekpleisters van formaat zijn. Dit zijn Stratford-upon-Avon waar u onder andere het geboortehuis en theater van Shakespeare kunt bezichtigen maar ook kunt u een hotel in het mooie Warwick boeken. Dat ligt even verderop en daar kunt u oude houten gebouwen en ook het imposante kasteel zien. Ten noorden hiervan ligt Kenilworth, ook een stadje met een kasteel. U kunt ook op zoek naar accommodaties in een aantal uitgelichte bestemmingen in dit gebied. Kijk daarvoor op de volgende pagina:

Steden, stadjes en dorpen in Warwickshire en Worcestershire
Of zoek via deze interactieve kaart:

Booking.com
Vul reisdata en gezelschap in en bekijk de beschikbare hotels, b&b's en/of vakantiehuizen. U kunt inzoomen.
Vakantiehuizen zijn vaak van vrijdag tot vrijdag of zaterdag tot zaterdag te huur. Ook wel kortere perioden.
legenda van kaart

Direct boeken of gebruik maken van service

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
GB

Hotels en vakantiehuizen in Worcestershire

Voor Worcestershire geldt hetzelfde als voor Warwickshire, namelijk dat in het noorden het dichtbevolkte gebied van de West Midlands begint maar dat er ook mooie natuur te vinden is. In het zuiden ligt onder andere het mooie dorpje Broadway waar in de zomer prachige lavendelvelden te zien zijn. Dat bevindt zich in de populaire Cotswolds, een natuurlijk plattelandsgebied. In het noorden zijn overigens ook mooie locaties te zien, bijvoorbeeld rond het stadje Kidderminster. De grootste plaats in dit graafschap is de stad Worcester, bekend van haar porselein en kathedraal. U kunt ook een hotel of vakantiehuis in de Malvern Hills boeken. Dat is een relatief klein heuvelgebied met wandelpaden, ook vlakbij de stad. Aan de rand van dit gebied vindt u ook het stadje Malvern.Terug naar:

→ Warwickshire & Worcestershire
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)
© 2012-2023 — Groot-Brittannië Liefhebbers