Vind u vakantiebestemming in Somerset en Wiltshire

Hotel in de natuur van Somerset hotels boeken via GBL De stad Salisbury in Wiltshire City of Bath in Somerset Glastonbury in Somerset Porlock in Somerset, Exmoor

Hotels en vakantiehuizen in Somerset

Dit graafschap in zuidwest Engeland loopt het risico over het hoofd te worden gezien omdat het ingeklemd ligt tussen de Cotswolds in het noorden en de mooie kustgebieden in het zuiden. Er zijn echter genoeg gebieden en locaties die zeker de moeite waard zijn. U vindt er de beroemde historische stad Bath met zijn erfgoed uit verschillende tijdperken, het grote Bristol en de kleinere stadjes Wells en Glastonbury. U kunt echter ook een hotel boeken in één van de landelijke natuurgebieden waaronder het Exmoor National Park met zijn mooie kusten en wandelpaden langs zee, de Quantock Hills en de Mendip Hills waar u de Cheddar Gorge kunt bekijken.

Steden, badplaatsen en dorpen in Somerset en Wiltshire
Of zoek via deze interactieve kaart:

Booking.com
Vul reisdata en gezelschap in en bekijk de beschikbare hotels, b&b's en/of vakantiehuizen. U kunt inzoomen.
Vakantiehuizen zijn vaak van vrijdag tot vrijdag of zaterdag tot zaterdag te huur. Ook wel kortere perioden.
legenda van kaart

Direct boeken of gebruik maken van service

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
GB

Hotels en vakantiehuizen in Wiltshire

Dit graafschap in zuid Engeland grenst niet aan zee en heeft enkele bekende trekpleisters. In het noorden ligt het voor een klein deel in de Cotswolds, één van 's lands meest geliefde plattelandsgebieden met prachtige dorpjes. Eén van die dorpjes is Castle Combe en ligt in Wiltshire. Wiltshire is echter het meest befaamd vanwege zijn prehistorische erfgoed in de vorm van onder andere steencirkels zoals het werelderfgoed van Stonehenge maar ook van Avebury. U kunt een hotel boeken vlakbij de beroemde trekpleister maar u zou er ook voor kunnen kiezen in de historische stad Salisbury te verblijven. Dat ligt in de buurt, heeft een prachtige kathedraal en is vlakbij andere mooie natuurgebieden gesitueerd zoals de West Wiltshire Downs en het New Forest National Park.Terug naar:

→ Somerset & Wiltshire
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)
© 2012-2023 — Groot-Brittannië Liefhebbers