Overnachten in Nottinghamshire en Leicestershire

Nottingham in Engeland Oakham in Rutland, Engeland Centrum van Leicester in Engeland hotels boeken via GBL

Hotels en appartementen in Nottinghamshire

Dit graafschap in de East Midlands van Engeland is waarschijnlijk niet een gebied dat je als vakantieganger hoog op je verlanglijstje hebt staan maar uiteraard zijn er wel degelijk locaties die u zou willen bezichtigen. Het graafschap huisvest bijvoorbeeld het Sherwood Forest, beroemd vanwege Robin Hood en in de buurt vindt u ook de Dukeries, een gebied met enkele mooie natuurlijke locaties zoals de Cresswell Crags en Clumber Park. Het voormalige huis van Lord Byron, Newstead Abbey, staat hier ook in de buurt. Als u graag een hotel wilt boeken op een locatie waar veel te zien is dan moet u denken aan de stad Nottingham, de grootste en bekendste plaats van Nottinghamshire. Hier kunt u verschillende musea en historische gebouwen bezoeken. U kunt ook op zoek naar accommodaties in een aantal uitgelichte bestemmingen in dit gebied. Kijk daarvoor op de volgende pagina:

Steden en stadjes in Nottinghamshire, Leicestershire en Rutland
Of zoek via deze interactieve kaart:

Booking.com
Vul reisdata en gezelschap in en bekijk de beschikbare hotels, b&b's en/of vakantiehuizen. U kunt inzoomen.
Vakantiehuizen zijn vaak van vrijdag tot vrijdag of zaterdag tot zaterdag te huur. Ook wel kortere perioden.
legenda van kaart

Direct boeken of gebruik maken van service

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
GB

Hotels en appartementen in Leicestershire

Voor dit graafschap geldt hetzelfde als voor Nottinghamshire, namelijk dat het geen grote trekpleister is voor de gemiddelde vakantieganger. Maar ook hier geldt dat er bezienswaardigheden de moeite waard zijn. Recent kwam de stad Leicester nog in het nieuws omdat Koning Richard III met veel media-aandacht herbegraven werd in de kathedraal. Hierdoor is de stad een trekpleister geworden en als toerist zult u dat merken omdat er speciaal een bezoekerscentrum voor is gecreeërd. Ook buiten de stad is het één en ander te zien waaronder enkele musea en historische gebouwen. Ook kunt u een hotel boeken in het kleine graafschap Rutland dat tegen Leicestershire aan ligt. Een groot deel van het gebied bestaat uit water en een natuurreservaat.Terug naar:

→ Nottinghamshire & Leicestershire
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)
© 2012-2023 — Groot-Brittannië Liefhebbers