Overnachten in de North York Moors

Hotel aan zee in North Yorkshire hotels boeken via GBL Whitby in Yorkshire Robin Hood's Bay in Yorkshire Het dorp Helmsley in North Yorkshire, Engeland Smal straatje in York, Engeland

Hotels en vakantiehuizen in de North York Moors

Dit nationale park behoort tot het grote graafschap North Yorkshire en de heuvelachtige heidevelden zijn een uitstekende plek voor wandelaars en ook voor mensen die van de kust houden want het gebied grenst aan zee. U vindt er één van de mooiste kustgebieden van Engeland met daaraan het historische stadje Whitby, de Victoriaanse badplaats Scarborough en mooie kleine dorpjes als Robin Hood's Bay, Runswick Bay en Staithes. Er zijn ook wandelpaden langs de mooie kust. U kunt uiteraard ook een hotel of vakantiehuis in het binnenland van de North York Moors boeken, bijvoorbeeld in Pickering, Helmsley of Danby in de Esk Valley waar het bezoekerscentrum van het nationale park gevestigd zit. De prachtige historische stad York met zijn keur aan bezienswaardigheden en winkels vindt u een eindje buiten het park. U kunt ook op zoek naar accommodaties in een aantal uitgelichte bestemmingen in dit gebied. Kijk daarvoor op de volgende pagina:

Stadjes, dorpen en een badplaats in de North York Moors
Of zoek via deze interactieve kaart:

Booking.com
Vul reisdata en gezelschap in en bekijk de beschikbare hotels, b&b's en/of vakantiehuizen. U kunt inzoomen.
Vakantiehuizen zijn vaak van vrijdag tot vrijdag of zaterdag tot zaterdag te huur. Ook wel kortere perioden.
legenda van kaart

Direct boeken of gebruik maken van service

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
GB


Terug naar:

→ North York Moors
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)
© 2012-2023 — Groot-Brittannië Liefhebbers