Vind uw vakantiebestemming in Greater London

Hotel in Londen hotels boeken via GBL City of London Trafalgar Square in Londen Chelsea in West London Richmond in Londen

Hotels, b&b's en appartementen in Groot-Londen

De hoofdstad van Engeland is enorm groot en heeft tal van bezienswaardigheden. U kunt uiteraard in Westminster overnachten, gelegen in het epicentrum van de stad maar daar zal de gemiddelde accommodatie behoorlijk prijzig zijn. U kunt uiteraard ook een hotel of appartement buiten het centrum van Londen boeken. Ook daar is veel te zien en het openbaar vervoer is uitstekend geregeld. Verblijf bijvoorbeeld in de City of London, in het overwegend welvarende Kensington and Chelsea meer naar het westen of in Camden, het stadsdeel waar ook het treinstation St Pancras International gesitueerd is. In het oosten aan de Theems vindt u ook nog het werelderfgoed van Greenwich. In het westen vindt u het mooie Richmond aan de rivier de Theems en vlakbij het enorm grote gelijknamige park. In de buurt treft u tevens de prachtige Kew Gardens.Of zoek via deze interactieve kaart:

Booking.com
Vul reisdata en gezelschap in en bekijk de beschikbare hotels, b&b's en/of vakantiehuizen. U kunt inzoomen.
Vakantiehuizen zijn vaak van vrijdag tot vrijdag of zaterdag tot zaterdag te huur. Ook wel kortere perioden.
legenda van kaart

Direct boeken of gebruik maken van service

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
GB

Londen: bekijk informatie, hotels (en appartementen) in:

Vijfsterrenhotels in de hoofdstad van het VK

In Londen kunt u vanzelfsprekend ook in luxe overnachten. Er zijn verschillende stadsdelen waar vijfsterrenhotels zijn gesitueerd. Hieronder worden drie bekende delen van de Britse hoofdstad uitgelicht. Uiteraard de City of Westminster, het bestuurlijke en toeristische centrum, de City of London, het financiële district en Kensington & Chelsea, de stijlvolle dure wijk net buiten het centrum.


Luxe Hotel in Westminster, centrum van Londen
Luxe hotel in Kensington, EngelandLuxe Hotel aan de Theems in Engeland
vlak

Terug naar:

→ Londen
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)
© 2012-2023 — Groot-Brittannië Liefhebbers