Kerstsfeer proeven in het historische Chester

Kerst in de stad Chester, Engeland Chester Rows in Engeland hotels boeken via GBL

Chester Christmas Market: 17 november t/m 21 december 2023

Als u tijdens of in dit geval vóór de kerst vakantie wilt vieren in een gezellige Engelse stad dan zijn daar meerdere mogelijkheden voor. Chester in het graafschap Cheshire is er één van. Er is een periode van 5 weken dat het centrum wordt opgevrolijkt met een kerstmarkt. Die staat op Town Hall Square, Northgate Street en bestaat uit 70 stalletjes rond een grote kerstboom. Dat is ook vlakbij de Chester Rows, de historische winkelstraat van de stad met al haar prachtige vakwerkhuizen, veelal deels van hout en zwart -en wit gekleurd. Die vindt u met name aan Eastgate, Watergate Street en Bridge Street. Het is allemaal erg dicht bij elkaar. Chester is namelijk een zeer compacte, relatief kleine stad. Verder zijn er in de stad ook andere bezienswaardigheden waaronder de kathedraal, een dierentuin en musea. Als u bereid bent 45 minuten a 1,5 uur in de trein te zitten dan behoort een uitstapje naar de grotere steden Liverpool en Manchester ook nog tot de mogelijkheden.

Chester Christmas Market | De stad ChesterBooking.com
Vul reisdata en gezelschap in en bekijk de beschikbare hotels, b&b's en/of vakantiehuizen. U kunt inzoomen.
Vakantiehuizen zijn vaak van vrijdag tot vrijdag of zaterdag tot zaterdag te huur. Ook wel kortere perioden.
✔ Wenst u gedetailleerd online reisadvies?

U kunt op deze website allerlei handige info vinden en ook hotels en dergelijke boeken via de knoppen op deze en andere pagina's. Als u liever niet uw eigen reis plant dan kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. U leest alles over deze service op de volgende pagina:


Kerst in Engeland
vlak

Reis plannen naar Chester

Er zijn verschillende manieren om naar Chester te reizen. Als u met de auto gaat dan kunt u bijvoorbeeld de veerboot nemen naar Hull in het noordoosten van Engeland. Er vertrekt elke avond een nachtboot vanuit Rotterdam en ook vanuit Zeebrugge. In theorie kunt u ook een andere overtocht naar Engeland boeken al zult u dan wat langer moeten rijden. Als u met het openbaar wilt reizen dan is het vliegtuig de meest logische optie. Vanaf Manchester Airport kunt u namelijk direct met de trein in 1 uur 20 minuten naar Chester. Er zijn ook diensten met één keer overstappen.


Bekijk en boek uw vervoersmiddel

Vliegtuig naar Groot-Brittannië
Veerboot naar Engeland

button

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers