Kerstsfeer proeven in het historische Chester

Kerst in de stad Chester, Engeland Chester Rows in Engeland hotel boeken via GBL

Chester Christmas Market: 17 november t/m 21 december 2023

Als u tijdens of in dit geval vóór de kerst vakantie wilt vieren in een gezellige Engelse stad dan zijn daar meerdere mogelijkheden voor. Chester in het graafschap Cheshire is er één van. Er is een periode van 5 weken dat het centrum wordt opgevrolijkt met een kerstmarkt. Die staat op Town Hall Square, Northgate Street en bestaat uit 70 stalletjes rond een grote kerstboom. Dat is ook vlakbij de Chester Rows, de historische winkelstraat van de stad met al haar prachtige vakwerkhuizen, veelal deels van hout en zwart -en wit gekleurd. Die vindt u met name aan Eastgate, Watergate Street en Bridge Street. Het is allemaal erg dicht bij elkaar. Chester is namelijk een zeer compacte, relatief kleine stad. Verder zijn er in de stad ook andere bezienswaardigheden waaronder de kathedraal, een dierentuin en musea. Als u bereid bent 45 minuten a 1,5 uur in de trein te zitten dan behoort een uitstapje naar de grotere steden Liverpool en Manchester ook nog tot de mogelijkheden.

Chester Christmas Market | De stad ChesterBooking.com
Vul reisdata en gezelschap in en bekijk de beschikbare hotels, b&b's en/of vakantiehuizen. U kunt inzoomen.
Vakantiehuizen zijn vaak van vrijdag tot vrijdag of zaterdag tot zaterdag te huur. Ook wel kortere perioden.
Direct boeken of gebruik maken van service?

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Kerst in Engeland
vlak

Reis plannen naar Chester

Er zijn verschillende manieren om naar Chester te reizen. Als u met de auto gaat dan kunt u bijvoorbeeld de veerboot nemen naar Hull in het noordoosten van Engeland. Er vertrekt elke avond een nachtboot vanuit Rotterdam en ook vanuit Zeebrugge. In theorie kunt u ook een andere overtocht naar Engeland boeken al zult u dan wat langer moeten rijden. Als u met het openbaar wilt reizen dan is het vliegtuig de meest logische optie. Vanaf Manchester Airport kunt u namelijk direct met de trein in 1 uur 20 minuten naar Chester. Er zijn ook diensten met één keer overstappen.


Bekijk en boek uw vervoersmiddel

Vliegtuig naar Groot-Brittannië
Veerboot naar Engeland
Kerst vieren in een andere Britse stad?

Kerstmarkten in Groot-BrittanniëBijvoorbeeld:

Hyde Park Winter Wonderland in Londen

Kerst in Bath - Somerset

Kerst in York - North Yorkshire

Edinburgh's Christmas in SchotlandWilt u meerdere markten bezoeken?

Op rondreis langs kerstmarkten in Groot-Brittannië© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers