Great Malvern en de Malvern Hills in Worcestershire

Great Malvern in Worcestershire, Engeland Boeken Malverns Hills in Worcestershire, Engeland British Camp en Herefordshire Beacon in de Malvern Hills Worcester Cathedral in Engeland Elgar's Birthplace in Worcesterrshire, Cotswolds Witley Court in Worcesterrshire, Cotswolds Ledbury in Herefordshire, Engeland Brockhampton Estate in Herefordshire, Engeland Rondreis per trein door West Engeland

Informatie, hotels, b&b's en vakantiehuizenMalvern in Worcestershire, Engeland

Malvern is een stadje in het westen van het graafschap Worcestershire. Het heeft ongeveer 30 duizend inwoners en ligt pal aan de rand de mooie Malvern Hills waar u prima kunt wandelen. De paden die de heuvels in lopen kunt u direct vanuit het stadje betreden. Dit gebied heeft de status van Area of Outstanding Natural Beauty, heeft tal van wandelpaden en uiteraard prachtige uitzichten over het omliggende landschap. In het stadje kunt u de mooie historische priorij en het museum bezoeken. In de omgeving vindt u uiteraard nog meer historische bezienswaardigheden zoals de Little Malvern Court & Gardens, Eastnor Castle en Croome Court. De stad Worcester vindt u hier ook redelijk in de buurt. Dat heeft behalve de oude kathedraal nog enkele oude gebouwen en musea om te bezichtigen.

Als u een plek zoekt om te overnachten, kijk dan hier op deze pagina bij de hotels, herbergen en vakantiehuizen in Malvern. Niet lang geleden heb ik overigens nog een route gewandeld in de heuvels direct naast het stadje. Het hoogste punt van de Malvern Hills is vrij eenvoudig te bereiken. Die locatie heet de Worcestershire Beacon vanwaar u bij helder weer van een uitstekend uitzicht over het relatief vlakke omliggende land. Deze heuvelzone is vrij smal en eindigt zo ongeveer bij het stadje Ledbury in Herefordshire.

Het verslag van de Malvern Hills


Boeken via GB Liefhebbers

U boekt hier uw accommodatie(s) bij booking.com. De keus is daardoor groot. Door op deze pagina via Groot-Brittannië Liefhebbers te boeken beloont u tevens de jarenlange inzet die in deze website gestopt wordt. Het is dus ook een manier om uw waardering te tonen zonder dat u er iets extra's voor hoeft te betalen. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun. Daarnaast kunt u tevens gratis van service gebruik maken als u wilt.

Extra: als u wilt kunt u als beloning een * eigen online pagina op Groot-Brittannië Liefhebbers krijgen met informatie over de gebieden en/of plaatsen waar u net geboekt heeft. Handig om als naslagwerk te gebruiken tijdens de vakantie. Stuur een bericht naar info@groot-brittannie-liefhebbers.nl (of fb bericht) en vermeld de geboekte accommodatie(s), plaats(en) + de data die daarbij horen. De data zijn alleen maar nodig om de boeking te controleren, die komen niet op de pagina te staan. Heeft u gedetailleerde hulp vooraf nodig? Misschien bent u dan wel geïnteresseerd in een * vakantieplan op maat.


Inn Cottage in EngelandDe locatie van Malvern

Enkele bestemmingen in de buurt

Worcester Ledbury Tewkesbury

Reis plannen naar Great Malvern

Er zijn verschillende manieren om vanuit Nederland en België naar Malvern te reizen. U kunt uiteraard met de auto op pad gaan. Een logische optie is dan om de veerboot te nemen en wel vanuit Duinkerken of Calais. Dit zijn relatief korte overtochten omdat het Kanaal nu eenmaal smal is. De autorit naar Great Malvern duurt daarna nog minimaal 4 uur. Maar er zijn meer mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een (langere) overtocht vanuit Hoek van Holland naar Harwich. Het is ook mogelijk om met het vliegtuig te gaan. Vanaf luchthaven Birmingham International kunt u in ongeveer 1,5 uur met de trein naar Great Malvern, inclusief overstap. Eenmaal in het stadje kunt u ook met de trein naar andere bestemmingen zoals bijvoorbeeld Worcester in het noorden en Hereford in het westen. Het kleine stadje Ledbury ligt ook aan dat spoor.


Loket in Engeland Cottage in Engeland

Terug naar:

→ Alles over Warwickshire en Worcestershire
→ Hotels en vakantiehuizen in Warwickshire en Worcestershire