Lyndhurst in Hampshire - New Forest

De natuur van het New Forest In Engeland Pony's in het New Forest National Park, Hampshire Het dorp Beaulieu in New Forest National Park, Hampshire Het dorpje Buckler's Hard in New Forest National Park, Hampshire Het Lepe Country Park in New Forest National Park, Hampshire

Informatie, hotels en vakantiehuizenNew Forest bij Lyndhurst in Engeland

Lyndhurst is een dorp en populaire bestemming in het New Forest National Park. Het heeft ongeveer 3 duizend inwoners, ligt in het graafschap Hampshire en bevindt zich centraal in het nationale park. Lyndhurst is ook de locatie van het New Forest Centre, het bezoekerscentrum en tevens museum van het nationale park. In het dorp kunt u ook meegaan met 'dakloze' bussen om het gebied te bekijken of gewoon om ergens te geraken, althans in de zomer. U kunt wandelen en fietsen in de natuur en er zijn in de omgeving ook een aantal bezienswaardigheden waaronder een dierenpark, een reptielenpark, de Furzey Gardens en in het dorpje Beaulieu een abdij, historisch huis en het National Motor Museum. Daar in de buurt ligt tevens de prachtige Exbury Garden.

Naast de natuur van het nationale park is er buiten het gebied ook genoeg te zien. Zo kunt u een bezoek brengen aan de historische havenstad Southampton dat 20 kilometer verderop ligt. U zit hier ook niet al te ver van de grote badplaats Bournemouth in Dorset mocht u het strand willen opzoeken. Het havenstadje Lymington is één van de plaatsen op het vasteland waar u de veerboot naar het eiland Wight kunt pakken. Dat is een korte overtocht. In de net genoemde stad Southampton vindt u één van de andere ferry terminals. Als u een plek zoekt om te overnachten, kijk dan hier op deze pagina bij de hotels en herbergen in Lyndhurst.


Boeken via GB Liefhebbers

U boekt hier uw accommodatie(s) bij booking.com. De keus is daardoor groot. Door op deze pagina via Groot-Brittannië Liefhebbers te boeken beloont u tevens de jarenlange inzet die in deze website gestopt wordt. Het is dus ook een manier om uw waardering te tonen zonder dat u er iets extra's voor hoeft te betalen. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun. Daarnaast kunt u tevens gratis van service gebruik maken als u wilt.

Extra: als u wilt kunt u als beloning een * eigen online pagina op Groot-Brittannië Liefhebbers krijgen met informatie over de gebieden en/of plaatsen waar u net geboekt heeft. Handig om als naslagwerk te gebruiken tijdens de vakantie. Stuur een bericht naar info@groot-brittannie-liefhebbers.nl (of fb bericht) en vermeld de geboekte accommodatie(s), plaats(en) + de data die daarbij horen. De data zijn alleen maar nodig om de boeking te controleren, die komen niet op de pagina te staan. Heeft u gedetailleerde hulp vooraf nodig? Misschien bent u dan wel geïnteresseerd in een * vakantieplan op maat.


Inn Cottage in EngelandDe locatie van Lyndhurst

Enkele bestemmingen in de regio

Southampton Salisbury Bournemouth

Reis plannen naar Lyndhurst

Er zijn verschillende manieren om vanuit Nederland en België naar Lyndhurst te reizen. U kunt uiteraard met de auto op pad gaan. Een logische optie is dan om de veerboot te nemen en wel vanuit Duinkerken of Calais. Dit zijn relatief korte overtochten omdat het Kanaal nu eenmaal smal is. De autorit naar Lyndhurst duurt daarna nog minimaal 3 uur.


Loket in Engeland Cottage in Engeland

Terug naar:

→ Alles over Zuid Engeland (centraal)
→ Hotels en vakantiehuizen in Dorset, New Forest en Isle of Wight