Goudhurst en Scotney Castle in Kent - Engeland

Goudhurst in Kent De natuur van de High Weald in Kent Scotney Castle in Kent Boeken Great Dixter House in Kent Sissinghurst Castle Garden in Kent Bateman's in de High Weald Royal Tunbridge Wells in Kent Bodiam Castle in de High Weald Rye in East Sussex Leeds Castle in Kent Rondreis door Kent en Sussex in Zuidoost Engeland

Informatie, hotels en vakantiehuizenVijver in Goudhurst, Kent

Goudhurst is een dorp in het binnenland van Kent, zuidoost Engeland. Het heeft iets meer dan 3 duizend inwoners en ligt in een bijzonder fraai landelijk gebied. Dit is de High Weald, één van Europa's best bewaarde cultuurlandschappen met bossen, akkerland, heggen, lagere heuvels en wijngaarden. Het is een prachtig dorp dat opgetrokken is uit rode baksteen en ook enkele houten vakwerkhuizen, en is deels gebouwd op een heuvel. Goudhurst heeft winkeltjes, de nodige plekken om te eten en te overnachten en bevindt zich in een omgeving met een hele keur aan bezienswaardigheden. Denk aan historische gebouwen als Scotney Castle, Bodiam Castle, Leeds Castle, en tuinen als en de Sissinghurst Castle Gardens. Maar er is nog veel meer. Vlakbij vindt u bijvoorbeeld ook de Bedgebury Pinetum and Forest waar één van 's werelds beste collecties van coniferen te zien is.

Ook moet vermeld worden dat u in de omgeving een paar wijngaarden kunt bezichtigen en uiteraard wijn kunt proeven. Dat kan bijvoorbeeld bij Chapel Down vlakbij Tenterden en bij de Biddenden Vineyards. Mooie dorpen en stadjes in de omgeving zijn er ook waaronder Lamberhurst, Tenterden, Cranbrook, het grotere en stijlvolle Royal Tunbridge Wells en het bijzonder pittoreske Rye meer richting kust. Als u een plek zoekt om te overnachten, kijk dan hier op deze pagina bij de hotels en herbergen in Goudhurst.


Boeken via GB Liefhebbers

U boekt hier uw accommodatie(s) bij booking.com. De keus is daardoor groot. Door op deze pagina via Groot-Brittannië Liefhebbers te boeken beloont u tevens de jarenlange inzet die in deze website gestopt wordt. Het is dus ook een manier om uw waardering te tonen zonder dat u er iets extra's voor hoeft te betalen. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun. Daarnaast kunt u tevens gratis van service gebruik maken als u wilt.

Extra: als u wilt kunt u als beloning een * eigen online pagina op Groot-Brittannië Liefhebbers krijgen met informatie over de gebieden en/of plaatsen waar u net geboekt heeft. Handig om als naslagwerk te gebruiken tijdens de vakantie. Stuur een bericht naar info@groot-brittannie-liefhebbers.nl (of fb bericht) en vermeld de geboekte accommodatie(s), plaats(en) + de data die daarbij horen. De data zijn alleen maar nodig om de boeking te controleren, die komen niet op de pagina te staan. Heeft u gedetailleerde hulp vooraf nodig? Misschien bent u dan wel geïnteresseerd in een * vakantieplan op maat.


Inn Cottage in EngelandDe locatie van Goudhurst en omgeving

Enkele bestemmingen in de buurt

Royal Tunbridge Wells Rye Maidstone

Reis plannen naar Goudhurst

Er zijn verschillende manieren om vanuit Nederland en België naar Goudhurst te reizen. Het meest voor de hand ligt dat u met de auto gaat. Een logische optie is dan om de veerboot te nemen en wel vanuit Duinkerken of Calais. Dit zijn relatief korte overtochten omdat het Kanaal nu eenmaal smal is. De autorit naar Goudhurst duurt daarna nog ongeveer een uur en 15 minuten. Bekijk onderstaande pagina voor deze en meer mogelijkheden.


Loket in Engeland Cottage in Engeland

Terug naar:

→ Alles over Zuidoost Engeland
→ Hotels en vakantiehuizen in Kent, Sussex en Hampshire