Het pittoreske dorpje Finchingfield in Essex

Het dorpje Finchingfield in Essex, Engeland Het kerkje in Finchingfield in Essex, Engeland hotel boeken via GBL Hedingham Castle in Essex Het stadje Saffron Walden in Essex Audley End House in Essex Wimpole Hall in Cambridgeshire, Engeland Lavenham in Suffolk, Engeland Melford Hall in Suffolk Sudbury in Suffolk Paycocke's House in Essex

Informatie, hotels en vakantiehuizenHet pittoreske dorpje Finchingfield in Essex, Engeland

Fichingfield is een veel gefotograafeerd en typisch Engels dorpje, met mooie huizen en cottages, gesitueerd rondom de dorpsvijver. Het ligt op het platteland van het graafschap Essex in het oosten van Engeland en heeft verder een kerk, een oude windmolen, een historisch gildehuis waar het museum van het dorp ook gehuisvest is, een restaurant, een paar herbergen en tea rooms. Vroeger was dit voor de route Londen - Norwich een officiële halte voor paardenkoetsen. The Fox is ook een koetsiersherberg. Overnachten kunt u in de Finchingfield Lion. In de omgeving zijn naar verluid ook de nodige wandelpaden aanwezig. Het dorp zelf is mooi om te zien maar meer bezoekersattracties heeft het niet. In de weide omtrek uiteraard wel. Denk bijvoorbeeld aan Castle Hedingham, Mount Fitchet & Norman Castle, Audley End House, het Saffron Walden Museum en rondom het stadje Braintree verschillende historische bezienswaardigheden waaronder Paycocke's House.

Mooie plaatsen zijn er ook in de omgeving. Denk aan Thaxted, Castle Hedingham, Saffron Walden, Lavenham, Dedham en zelfs ook de stadCambridge. Finchingfield ligt overigens ook behoorlijk in de buurt van de luchthaven (London) Stansted. Mocht u dus het vliegtuig pakken naar dit deel van Engeland, een auto willen huren en vervolgens op een rustige plaats in de omgeving willen overnachten? Misschien is dit dorpje dan de aangewezen plek.

Bekijk de interactieve kaarten:

Booking.com
Vul reisdata en gezelschap in en bekijk de beschikbare hotels, b&b's en/of vakantiehuizen. U kunt inzoomen.
Vakantiehuizen zijn vaak van vrijdag tot vrijdag of zaterdag tot zaterdag te huur. Ook wel kortere perioden.
Direct boeken of gebruik maken van service?

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
vlak

Enkele bestemmingen in de regio

Reis plannen naar Finchingfield

Er zijn verschillende manieren om vanuit Nederland en België naar Finchingfield te reizen. U kunt uiteraard met de auto op pad gaan. Een logische optie is dan om de veerboot te nemen van Hoek van Holland naar Harwich te nemen. De autorit naar Finchingfield duurt daarna nog minimaal 1,5 uur. Maar u kunt ook een veerdienst pakken in Duinkerke of Calais. Zeker als u uit België komt is dat misschien een aantrekkelijke optie, ook omdat de overtocht stukken korter is. Bekijk onderstaande pagina voor deze en meer mogelijkheden.


Loket in Engeland
Cottage in Engeland
Terug naar:

→ Alles over Essex en Cambridgeshire
→ Hotels en vakantiehuizen in Essex en Cambridgeshire
© 2012-2021 — Groot-Brittannië Liefhebbers