Bourton-on-the-Water en Lower Slaughter in de Cotswolds

Bourton-on-the-Water in Engeland Bourton-on-the-Water in Gloucestershire, Cotswolds Boeken Cotswold Motoring Museum in Bourton-on-the-Water Lower Slaughter in Gloucestershire, Cotswolds Sudeley Castle in Winchcombe, Engeland Stow-on-the-Wold in de Cotswolds, Engeland Bibury in Gloucestershire, Cotswolds Lavendelvelden in Snowshill, Cotswolds Broadway in de Cotswolds, Engeland Burford in Oxfordshire, Cotswolds Chastleton House in de Cotswolds Rondreis door Hampshire, Cotswolds en Midsomer in Engeland

InformatieBourton-on-the-Water in the Cotswolds, Engeland

Bourton-on-the-Water is een mooi dorp in de prachtige Cotswolds. Het ligt in het graafschap Gloucestershire aan de rivier de Windrush. Het wordt vanwege haar setting ook wel het 'Venetië van de Cotswolds' genoemd. Ietwat overdreven maar een leuk dorp met mooie huisjes en ook de nodige winkeltjes en terrasjes is het zeker. Hier rond Bourton-on-the-Water vindt u mooie landschappen en gebieden om te wandelen maar in het dorp zijn ook enkele andere bezienswaardigheden te bezoeken. Dit zijn het Cotswold Motoring Museum, The Model Village en het Birdland Park & Gardens. Vlakbij deze plaats (ook op de kaart) ligt het kleine Lower Slaughter, ook één van de mooie dorpjes in deze regio. Daar kunt u het Old Mill Museum bezoeken. Het ligt op een kilometer of 5 wandelen.

Wat verder weg zijn uiteraard nog meer mooie locaties om te bezichtigen zoals de Chedworth Roman Villa, Sherborne Estate, Chastleton House en het prachtige kleine dorpje Bibury. Ook behoorlijk in de buurt vindt u de lavendelvelden van Snowshill (bloeien in de zomer), Sudeley Castle in Winchombe, het fraaie dorp Broadway waar u de heuvel kunt beklimmen en het nog wat kleinere Blockley, het dorpje uit de tv-serie Father Brown.


Hotels, b&b's en vakantiehuizen

Op zoek naar een prachtig hotel in Lower Slaughter (vlakbij Bourton-on-the-Water)? Kijk dan ook eens bij het onderstaande overzicht. Als daar niets bij zit, zoek dan op deze pagina verder naar uw gewenste hotel, b&b of vakantiehuis.

Authentieke hotels en herbergen in de Cotswolds


De locatie van Bourton-on-the-Water

Enkele bestemmingen in de buurt

Blockley Broadway Bibury

Reis plannen naar Bourton-on-the-Water

Er zijn verschillende manieren om vanuit Nederland en België naar Bourton te reizen. U kunt uiteraard met de auto op pad gaan. Een logische optie is dan om de veerboot te nemen en wel vanuit Duinkerken of Calais. Dit zijn relatief korte overtochten omdat het Kanaal nu eenmaal smal is. De autorit naar Bourton-on-the-Water duurt daarna nog minimaal 3 uur 15 minuten. Maar er zijn meer mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een (langere) overtocht vanuit Hoek van Holland naar Harwich.


Loket in Engeland Cottage in Engeland

Terug naar:

→ Alles over de Cotswolds
→ Hotels en vakantiehuizen in the Cotswolds