Promofilmpjes van Groot-Brittannië Liefhebbers (2)

Herfst in het Lake District, Engeland

Promo 'Herfst in Groot-Brittannië'

Bekijk hier een video (slideshow met muziek) die u misschien aanzet Groot-Brittannië eens tijdens de herfstperiode te bezoeken. Het weer zal grilliger zijn maar goed weer behoort zeker tot de mogelijkheden. De mooie herfstkleuren zijn meestal te zien zo aan het einde van de zomer, begin van de herfst. Reken oktober tot in november. Bekijk hier de pagina met nog iets meer info over herfst in Groot-Brittannië

Let op: de drie filmpjes op deze pagina nemen de nodige ruimte in beslag en daardoor kan het wat langer duren ivm het laden. Klik op play, zet het filmpje dan direct daarna op pauze en wacht even tot de buffer een stukje is opgelopen. Daarna spelen de video's goed af. Bij Microsoft Edge op de pc kan het scherm van de filmpjes eerst zwart blijven. Wacht dan even, klik verderop in de tijdlijn van de video, dan weer terug naar het begin en het scherm moet dan goed zijn.

Promo 'Heerlijk wandelen in Groot-Brittannië'

Engeland, Wales en Schotland zijn uitstekend ingericht voor de wandelaar. In alle mogelijke gebieden zijn tal van paden waarvan een groot deel bewegwijzerd. Ook zijn er gedetailleerde wandelkaarten (+ apps) voor elk mogelijk gebied te krijgen. Loop door de nationale parken of langs de prachtige uitgestrekte kustlijn. Lees hier verder over wandelen in Groot-Brittannië.

Promo 'Bezoek het oude Groot-Brittannië'

Groot-Brittannië zit vol met historische schatten uit allerlei tijdperken. U kunt er vele kastelen, landgoederen, kathedralen en andere oude gebouwen zien. U vindt er oude stadscentra, schilderachtige dorpjes die al eeuwen bestaan maar ook is er de mogelijkheid om ritten te maken met oude stoomtreinen. Vrij veel zelfs. Dergelijke themapagina's zijn te vinden via de pagina met vakantietips voor Groot-Brittannië.
Bekijk nog 3 andere filmpjes (Ontdek Groot-Brittannië, Plan op maat, Landelijk Engeland)