Promofilmpjes van Groot-Brittannië Liefhebbers (1)

Bodmin Moor in Cornwall, Engeland

Promo 'Ontdek Groot-Brittannië'

Bekijk hier een video (slideshow met muziek) en aanschouw de prachtige gevarieerde landschappen en kustgebieden van Engeland, Wales en Schotland. Hopelijk wordt u aangezet ook het Kanaal over te steken en Groot-Brittannië te bezoeken dat volgepakt zit met historische steden, dorpen, landgoederen en kastelen.

Let op: de drie filmpjes op deze pagina nemen de nodige ruimte in beslag en daardoor kan het wat langer duren ivm het laden. Klik op play, zet het filmpje dan direct daarna op pauze en wacht even tot de buffer een stukje is opgelopen. Daarna spelen de video's goed af. Bij Microsoft Edge op de pc kan het scherm van de filmpjes eerst zwart blijven. Wacht dan even, klik verderop in de tijdlijn van de video, dan weer terug naar het begin en het scherm moet dan goed zijn.

Promo 'Plan op maat GB Liefhebbers'

Bekijk hier in vogelvlucht de mogelijkheden voor een vakantieplan op maat. Op basis van uw wensen kan ik een hele mooie vakantie voor u inplannen zodat u zeker de mooie plaatsen en gebieden in een bepaalde regio kunt bezoeken. Bekijkt u vooral het filmpje (met muziek):

Promo 'Geniet van landelijk Engeland'

Landelijk Engeland is voor velen een gebied dat bezocht 'moet' worden vanwege de aanwezigheid van het typisch Engelse karakter. Een heerlijke rondreis maken langs pittoreske dorpjes en historische stadjes, overnachten in een authentieke herberg en 's avonds in de pub eten. Dergelijke gebieden zijn er vrij veel in Engeland. Gebruik de website om uw bestemmingen te vinden en hotels, herbergen en b&b's te boeken. Een overzicht met allerlei gebieden vind u op deze pagina over hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië. Of vraag gerust een plan op maat aan. Bekijk dan vooral ook even het vorige filmpje op deze pagina.
Bekijk nog 3 andere filmpjes (Herfst, Wandelen en Historie)