Promofilmpjes van Groot-Brittannië Liefhebbers

Bodmin Moor in Cornwall, Engeland

Promo 'Ontdek Groot-Brittannië'

Bekijk hier een video (slideshow met muziek) en aanschouw de prachtige gevarieerde landschappen en kustgebieden van Engeland, Wales en Schotland. Hopelijk wordt u aangezet ook het Kanaal over te steken en Groot-Brittannië te bezoeken dat volgepakt zit met historische steden, dorpen, landgoederen en kastelen.

Let op: de drie filmpjes op deze pagina nemen de nodige ruimte in beslag en daardoor kan het wat langer duren ivm het laden. Klik op play, zet het filmpje dan direct daarna op pauze en wacht even tot de buffer een stukje is opgelopen. Daarna spelen de video's goed af. Bij Microsoft Edge op de pc kan het scherm van de filmpjes eerst zwart blijven. Wacht dan even, klik verderop in de tijdlijn van de video, dan weer terug naar het begin en het scherm moet dan goed zijn.

Promo 'Plan op maat GB Liefhebbers'

Bekijk hier in vogelvlucht de mogelijkheden voor een vakantieplan op maat. Op basis van uw wensen kan ik een hele mooie vakantie voor u inplannen zodat u zeker de mooie plaatsen en gebieden in een bepaalde regio kunt bezoeken. Bekijkt u vooral het filmpje (met muziek):

Promo 'Eigen online pagina' (na het boeken)

Als u wilt kunt u na het boeken van hotels, b&b's, appartementen en vakantiehuizen als beloning een eigen online pagina op Groot-Brittannië Liefhebbers krijgen met informatie over de gebieden en/of plaatsen waar u net geboekt heeft. Handig om als naslagwerk te gebruiken tijdens de vakantie. Bekijkt u het filmpje en als u verdere interesse heeft, bekijk dan ook deze pagina: