Autorondreis - 11 a 15 dagen door Zuid Wales

Wye Valley in Engeland en Wales Cardiff Bay in Wales Caerphilly Castle in Wales Three Cliffs Bay op de Gower in Wales Waterfall Country in de Brecon Beacons, Wales Tenby in Wales Manorbier in Pembrokeshire, Wales Aberystwyth in Noord Wales Elan Valley in Midden Wales Black Mountains in de Brecon Beacons, Wales Kaart van autorondreis door Zuid Wales

De rondreis - plan op maat

Badplaatsje in Zuid Wales
Deze rondreis gaat naar het zuiden van Wales waar u veel afwisseling in landschap zult aantreffen. Op de grens met Engeland ligt het rivierlandschap van de Wye Valley, verder landinwaarts de hogere heuvels en bergen van het Brecon Beacons National Park en in het zuidwesten verschillende prachtige kustgebieden. Denk dan vooral aan het Pembrokeshire Coast National Park maar ook kunt u het fraaie schiereiland Gower bekijken. Een bezoek aan de hoofdstad van Wales is ook een mogelijkheid want Cardiff is gesitueerd aan de zuidkust. Verder is er ook alle ruimte voor het bezichtigen van historische bezienswaardigheden. Zo zijn er behoorlijk veel oude kasteelruïnes, met name in het zuidoosten. Voordat u Wales binnenrijdt komt u ten alle tijden door Engeland en gezien de afstand wilt u daar misschien een tussenstop in lasten op de heen -en/of terugweg. Daar zijn genoeg prima opties voor. Leest u hier over wat een vakantieplan inhoudt en hoe u er één kunt aanvragen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden:

Vraag hier een vakantieplan op maat aanP.S. Aangezien u een plan op maat krijgt, zou u deze reis ook kunnen combineren met een andere variant. Het kan allemaal. Kijkt u hieronder voor een overzicht van andere rondreizen in Wales, Zuid of Midden Engeland.

Mogelijke locaties om te zien en/of te verblijven

Hieronder ziet u een aantal plaatsen die u zou kunnen bezichtigen of waar u zou kunnen verblijven. U ziet hier ook twee plaatsen in Engeland tussen staan. Dat zijn voorbeelden van locaties die als tussenstop kunnen dienen, maar daar zijn veel meer gegadigden voor. Het ligt voor de hand dat u via de haven van Dover reist maar het zou ook kunnen via Harwich in het oosten van het land. Dat is dan wel weer een veel langere overtocht. Hoeveel plaatsen en gebieden u kunt bezoeken hangt uiteraard af van de hoeveelheid dagen dat u op vakantie wilt gaan. Op basis van uw voorkeuren, budget en lengte van de reis zal ik een geschikt plan voor u maken. Deze pagina's hieronder geven u in elk geval een goed idee van wat u allemaal kunt zien tijdens de autorondreis, net als de foto's bovenaan de pagina:

Salisbury Chepstow Cardiff

Mumbles Tenby Aberystwyth

Brecon Abergavenny Winchester
Terug naar:

→ Autorondreizen door Wales
→ Autorondreizen door Zuid Engeland
→ Autorondreizen door Midden Engeland