Autorondreis - 10 a 14 dagen door Zuid Wales

Rondreis langs Manorbier in Wales Rondreis langs de Pembrokeshire Coast in Wales Rondreis langs Tenby in Wales Rondreis langs stranden in Zuid Wales Rondreis langs Cardiff in Wales Rondreis door de Black Mountains in de Brecon Beacons, Wales Rondreis door de Brecon Beacons in Wales Rondreis langs Caerphilly Castle in Wales Rondreis langs Tredegar House in Wales Kaart van autorondreis door Zuid Wales Rondreis door Zuid Wales

Een rondreis door de Wye Valley, Cardiff en Pembrokeshire

Deze autorondreis gaat naar het zuiden van Wales waar u veel afwisseling in landschap zult aantreffen. Op de grens met Engeland - in Zuidoost Wales - ligt het rivierlandschap van de Wye Valley en ook de bergen van het Brecon Beacons National Park. In Zuidwest Wales vindt u de mooiste kustgebieden van Wales. Denk dan vooral aan het Pembrokeshire Coast National Park maar ook aan het schiereiland Gower. Een bezoek aan de hoofdstad van Wales is ook een mogelijkheid want Cardiff is gesitueerd aan de zuidkust. Logisch zou zijn 2, 3 of 4 nachten per bestemming, afhankelijk van de locatie en het aantal dagen dat u tot uw beschikking heeft. Hieronder ziet u hoe het schema er uit zou kunnen zien.

Mogelijke route

kaart van rondreis door Zuid Wales * In 10 a 14 dagen is veel te zien maar u kunt vanzelfsprekend ook langer op rondreis gaan. Misschien wilt u de reis wel uitbreiden met een ander gebied of gewoon wat rustiger aan doen. Ik pas het plan aan uw wensen aan.


U wilt graag een dergelijke reis maken. Hoe gaat u verder?

U leest hieronder wat een vakantieplan inhoudt en hoe u er één kunt aanvragen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. U krijgt een online reisplan dat u thuis op uw gemak bestemming voor bestemming kunt boeken en dat ook tijdens de rondreis te bekijken is, bijvoorbeeld op uw tablet of uiteraard smartphone. Aangezien u een rondreis krijgt die op uw maat gesneden is, zou u deze reis ook kunnen combineren met een andere variant. Het kan allemaal.


Cottage in Engeland vlak

Bekijk meer varianten:

→ Autorondreizen door Wales
→ Autorondreizen door Zuid Engeland
→ Autorondreizen door Midden Engeland