Autorondreis - 12 a 18 dagen door Northwest Highlands en Skye

Rondreis langs Glenfinnan, Schotland Rondreis langs de Corrieshalloch Gorge in Schotland Rondreis langs Neist Point op Skye in Schotland Rondreis langs Portree in Schotland Rondreis langs Inverness in Schotland Stoomtrein door Schotland Rondreis langs Eilean Donan Castle in Schotland Rondreis langs Dunrobin Castle in Schotland Rondreis langs Edinburgh in Schotland Kaart van autorondreis door Skye en de NorthWest Highlands in Schotland Rondreis door de Highlands van Schotland

Een rondreis naar Noordwest Schotland

Deze autorondreis gaat naar het noordwesten van Schotland waar de ruigste berggebieden te vinden zijn. Het is wel een eind rijden voordat u er aanbeland bent dus zou u onderweg ook nog ergens willen overnachten. De fraaie hoofdstad Edinburgh zou een idee kunnen zijn. Daarna rijdt u oa. via Glencoe, 's lands meest geprezen bergpas naar het noordwesten. Fort William zou een halte kunnen zijn alvorens naar het schitterende eiland Skye te rijden. Dat hoeft niet per veerboot want er staat een brug. Daarna gaat de reis verder noordwaarts naar de eveneens ruige landschappen van Wester Ross en Assynt verderop in Noord Schotland. Een bezoek aan Inverness, de enige stad in de Hooglanden is ook mogelijk, evenals een bezoek aan het mythische Loch Ness. Logisch zou zijn 2, 3 of 4 nachten per bestemming, afhankelijk van de locatie en het aantal dagen dat u tot uw beschikking heeft. Hieronder ziet u hoe het schema er uit zou kunnen zien.

Mogelijke route

kaart van rondreis door de Northwest Highlands en Skye in Schotland * In 12 a 18 dagen is veel te zien maar u kunt vanzelfsprekend ook langer op rondreis gaan. Misschien wilt u de reis wel uitbreiden met een ander gebied of gewoon wat rustiger aan doen. Ik pas het plan aan uw wensen aan.


U wilt graag een dergelijke reis maken. Hoe gaat u verder?

U leest hieronder wat een vakantieplan inhoudt en hoe u er één kunt aanvragen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. U krijgt een online reisplan dat u thuis op uw gemak bestemming voor bestemming kunt boeken en dat ook tijdens de rondreis te bekijken is, bijvoorbeeld op uw tablet of uiteraard smartphone. Aangezien u een rondreis krijgt die op uw maat gesneden is, zou u deze reis ook kunnen combineren met een andere variant. Het kan allemaal.


Cottage in Engeland vlak

Bekijk meer varianten:

→ Autorondreizen door Schotland