Autorondreis - 10 a 14 dagen door Oost Schotland en Cairngorms

Rondreis langs Anstruther in Fife, Schotland Rondreis door de Cairngorms in Schotland Rondreis door de natuur van centraal in Schotland Rondreis langs Loch Tummel in Schotland Rondreis langs Arbroath Abbey in Angus, Schotland Rondreis langs Balmoral Castle in Schotland Rondreis langs Dunnottar Castle in Schotland Rondreis langs whiskystokerijen in Schotland Rondreis langs Edinburgh in Schotland Kaart van autorondreis door Oost Schotland en de Cairngorms Rondreis door Oost Schotland

Autorondeis langs vissersdorpjes, stijlvolle kastelen en woeste bergen

Deze autorondreis brengt u naar de ruige natuur van het bergachtige nationale park de Cairngorms maar ook naar de minder bergachtige gebieden in het oosten van Schotland. In die regio zijn mooie kustgebieden, kleine kuststadjes en vissersdorpen en vooral ook veel meer historische bezienswaardigheden dan in het westen van het land. Er zijn veel statige kastelen te zien in Fife, Angus en Perth & Kinross en ook in Aberdeenshire en Moray. Denk aan Glamis Castle, Balmoral Castle en Blair Castle. Dit is een ook regio met heel veel whiskystokerijen waaronder een aantal waar u een rondleiding kunt krijgen. Logisch zou zijn 2, 3 of 4 nachten per bestemming, afhankelijk van de locatie en het aantal dagen dat u tot uw beschikking heeft. Hieronder ziet u hoe het schema er uit zou kunnen zien.

Mogelijke route

kaart van rondreis door de Cairngorms, Fife, Aberdeenshire en Moray in Schotland * In 10 a 14 dagen is veel te zien maar u kunt vanzelfsprekend ook langer op rondreis gaan. Misschien wilt u de reis wel uitbreiden met een ander gebied of gewoon wat rustiger aan doen. Ik pas het plan aan uw wensen aan.


U wilt graag een dergelijke reis maken. Hoe gaat u verder?

U leest hieronder wat een vakantieplan inhoudt en hoe u er één kunt aanvragen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. U krijgt een online reisplan dat u thuis op uw gemak bestemming voor bestemming kunt boeken en dat ook tijdens de rondreis te bekijken is, bijvoorbeeld op uw tablet of uiteraard smartphone. Aangezien u een rondreis krijgt die op uw maat gesneden is, zou u deze reis ook kunnen combineren met een andere variant. Het kan allemaal.


Cottage in Engeland vlak

Bekijk meer varianten:

→ Autorondreizen door Schotland