Autorondreis - 10 a 15 dagen door Oost Schotland en Cairngorms

Crail in Fife, Schotland Anstruther in Fife, Schotland Glamis Castle in Angus, Schotland Scone Palace in Perth and Kinross, Schotland Dunnottar Castle in Aberdeenshire, Schotland Balmoral Castle in Deeside, in Schotland Cairngorms in Perth and Kinross, Schotland Loch Tummel in Perth and Kinross, Schotland Blair Castle in Perth and Kinross, Schotland Loch Tay in Schotland Verblijf in goede Engelse hotels Vakantieplan op maat Kaart van autorondreis door Oost Schotland en de Cairngorms

De rondreis - plan op maat

Deze autorondreis brengt u naar de ruige natuur van het bergachtige Cairngorms National Park maar ook naar de minder bergachtige gebieden in het oosten van Schotland. In die regio zijn mooie kustgebieden, kleine kuststadjes -en dorpen en vooral ook veel meer historische bezienswaardigheden dan in de Westelijke en Noordwestelijke Highlands. Dit is ook vooral een reis voor mensen die graag statige kastelen willen bezoeken want die zijn er meer dan genoeg in de raadsgebieden Fife, Angus, Aberdeenshire en Perth & Kinross. Denk aan Glamis Castle, Balmoral Castle en Blair Castle. Daarnaast is er ook volop ruimte voor de natuur. Zo vindt u rondom Pitlochry dus de Cairngorms maar ook andere natuurlijke gebieden en locaties als Loch Tummel en het Tay Forest Park. Deze vakantie geeft u ook de tijd om enkele leuke vissersdorpjes in Fife te bekijken en uiteraard om her en der te wandelen.

Hoe gaat het in zijn werk? U leest hieronder wat een vakantieplan inhoudt en hoe u er één kunt aanvragen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. U ziet ook een voorbeeld staan van een plan op maat zodat u weet hoe dat er zo ongeveer uit ziet. Aangezien u een rondreis krijgt die op uw maat gesneden is, zou u deze reis ook kunnen combineren met een andere variant. Het kan allemaal.


Cottage in Engeland Cottage in Engeland

Mogelijke locaties om te zien en/of te verblijven

Hieronder ziet u een aantal plaatsen en locaties die u zou kunnen bezichtigen of waar u zou kunnen verblijven. Op de terugweg zou u ook nog één of twee nachten in het prachtige Edinburgh kunnen verblijven. In de historische hoofdstad van Schotland is namelijk zeer veel moois te zien. Op basis van uw voorkeuren, budget en lengte van de reis zal ik een geschikt plan voor u maken. Deze pagina's hieronder geven u in elk geval een goed idee van wat u allemaal kunt zien tijdens de autorondreis, net als de foto's bovenaan de pagina:


Crail St Andrews Perth

Aberdeen Stonehaven Ballater

Pitlochry groen vlak Edinburgh
Terug naar:

→ Autorondreizen door Schotland