Vind een mooi verblijf in Wexford en Kilkenny

Overnacht in een Iers dorpje aan de kust.

Hotels en vakantiehuizen in County Wexford

County Wexford ligt in het zuidoosten van Ierland en wordt dus voor een groot deel geflankeerd door de zee. De kleine hoofdstad van het graafschap ligt aan de kust, evenals het havenstadje Rosslare en het mooie dorpje Kilmore Quay in het zuiden. In het binnenland treft u stadjes als New Ross aan de rivier de Barrow en verder noordwaarts het oude stadje Enniscorthy.
Over het boeken en genius korting

U boekt hier uw accommodatie(s) bij booking.com maar via Groot-Brittannië Liefhebbers. U heeft daardoor veel keus en het is tegelijk een eenvoudige manier om uw waardering uit te drukken voor deze reclamevrije website. Door te boeken beloont u namelijk (zonder extra kosten) automatisch de inzet die al jarenlang, dagelijks in deze website gestopt wordt. Ik hoop dat u er veel plezier aan beleeft. In het geval u boekt: heel hartelijk dank! U kunt tevens gebruik maken van 'genius' korting als die van toepassing is. Dat is het loyaliteitsprogramma van booking.com. Als je regelmatig boekt dan komt er voor een behoorlijk aantal accommodaties (meestal hotels) 10% korting beschikbaar. Dat geldt niet voor alle accommodaties. Als dat het geval is dan ziet u dat vanzelf bij de resultaten op de pagina. Die korting is namelijk automatisch gekoppeld aan uw account.


Handig ter ondersteuning: de kaart van County Wexford -en Kilkenny

legenda van kaart

Hotels en vakantiehuizen in County Kilkenny

County Kilkenny wordt in zijn totaliteit omgeven door land. De hoofdstad is slechts een kleine mooie middeleeuwse stad maar is wel verreweg de grootste plaats in het graafschap. Vanwege het historische karakter is het stadje Kilkenny ook de meest in het oogspringende plek voor toeristen om te verblijven. Thomastown heeft dan nog een paar duizend inwoners maar plaatsen als Kells en het pittoreske Inistioge tellen slechts een enkele honderden burgers.
Bekijk informatie, hotels en vakantiehuizen in:

Wexford Kilmore Quay Kilkenny

Terug naar:

→ County Wexford & Kilkenny