Vind een mooi verblijf in Tipperary en Waterford

Overnachten in aan de kust van County Waterford in Ierland

Hotels en vakantiehuizen in County Tipperary

County Tipperary is een relatief dunbevolkt gebied in het zuidelijke deel van Ierland en is zijn geheel gesitueerd in het binnenland. Het grenst dus nergens aan zee al is er in het noordwesten wel een groot meer te vinden en dat is Lough Derg. Een deel van het land is vlak en een deel behoorlijk heuvelachtig. Boek bijvoorbeeld een hotel in historische plaatsjes als Cahir en Cashel of een vakantiehuis in een natuurgebied zoals de Glen of Aherlow.
Over het boeken en genius korting

U boekt hier uw accommodatie(s) bij booking.com maar via Groot-Brittannië Liefhebbers. U heeft daardoor veel keus en het is tegelijk een eenvoudige manier om uw waardering uit te drukken voor deze reclamevrije website. Door te boeken beloont u namelijk (zonder extra kosten) automatisch de inzet die al jarenlang, dagelijks in deze website gestopt wordt. Ik hoop dat u er veel plezier aan beleeft. In het geval u boekt: heel hartelijk dank! U kunt tevens gebruik maken van 'genius' korting als die van toepassing is. Dat is het loyaliteitsprogramma van booking.com. Als je regelmatig boekt dan komt er voor een behoorlijk aantal accommodaties (meestal hotels) 10% korting beschikbaar. Dat geldt niet voor alle accommodaties. Als dat het geval is dan ziet u dat vanzelf bij de resultaten op de pagina. Die korting is namelijk automatisch gekoppeld aan uw account.


Handig ter ondersteuning: de kaart van County Tipperary -en Waterford

legenda van kaart

Hotels en vakantiehuizen in County Waterford

County Waterford ligt aan zee in het zuiden van het land en heeft ook een fraaie kustgeibed. Deze geologisch interessante kustgebied heet de Copper Coast. Boek bijvoorbeeld een hotel in één van de kustplaatsjes zoals Tramore en Dungarvan, zoek een verblijf in de oude stad Waterford of zoek bijvoorbeeld een vakantiehuis in omgeving Lismore om verschillende landhuizen en tuinen te bezichtigen.
Bekijk informatie, hotels (en huisjes) in:

Waterford groen vlak Cashel

Terug naar:

→ Tipperary & Waterford