Vind een mooi verblijf in County Mayo of Sligo

Overnachten in het stadje Westport in County Mayo, West Ierland

Hotels en vakantiehuizen in County Mayo

County Mayo bevindt zich in het westen van Ierland en is zoals grote delen van deze regio grotendeels relatief dunbevolkt. Het graafschap heeft een uitgestrekte kustlijn met landinwaarts de nodige heuvels al zijn er ook vlakke streken zoals rondom het stadje Ballina. Boek bijvoorbeeld een hotel in het stadje Westport dat vlakbij de zee te vinden is of neem een vakantiehuis op Achill Island dat overigens wel met de auto te bereiken is.
Over het boeken en genius korting

U boekt hier uw accommodatie(s) bij booking.com maar via Groot-Brittannië Liefhebbers. U heeft daardoor veel keus en het is tegelijk een eenvoudige manier om uw waardering uit te drukken voor deze reclamevrije website. Door te boeken beloont u namelijk (zonder extra kosten) automatisch de inzet die al jarenlang, dagelijks in deze website gestopt wordt. Ik hoop dat u er veel plezier aan beleeft. In het geval u boekt: heel hartelijk dank! U kunt tevens gebruik maken van 'genius' korting als die van toepassing is. Dat is het loyaliteitsprogramma van booking.com. Als je regelmatig boekt dan komt er voor een behoorlijk aantal accommodaties (meestal hotels) 10% korting beschikbaar. Dat geldt niet voor alle accommodaties. Als dat het geval is dan ziet u dat vanzelf bij de resultaten op de pagina. Die korting is namelijk automatisch gekoppeld aan uw account.


Handig ter ondersteuning: de kaart van County Mayo -en Sligo

legenda van kaart

Hotels en vakantiehuizen in County Sligo

County Sligo is qua oppervlakte een stuk kleiner maar ligt ook aan zee. Een logische plek om een hotel te boeken is het stadje Sligo dat verreweg de grootste plaats in dit graafschap is. Of misschien wilt u wel een vakantiehuis boeken in de schaduw van de fraai gevormde berg Ben Bulben daar niet ver vandaan.
Zoek per plaats

groen vlak Westport groen vlak

Terug naar:

→ Mayo & Sligo