Vind een mooi verblijf in Galway of Clare

Overnachten aan de kust van County Clare in Ierland

Hotels en vakantiehuizen in County Galway

County Galway bevindt zich in het westen van Ierland en ligt grotendeels aan zee. Het heeft dan ook een vrij uitgestrekte kustlijn waarbij de havenstad Galway gesitueerd is in de bocht, of beter gezegd een enorm inham. Boek een hotel of b&b in deze stad om vandaar uit de regio te verkennen maar u kunt ook een vakantiehuis of andere accommodatie kiezen in een kleiner plaatsje aan zee of in de heuvelachtige natuur. Denk bijvoorbeeld aan een bestemming als Clifden vlakbij het Connemara National Park.
Over het boeken en genius korting

U boekt hier uw accommodatie(s) bij booking.com maar via Groot-Brittannië Liefhebbers. U heeft daardoor veel keus en het is tegelijk een eenvoudige manier om uw waardering uit te drukken voor deze reclamevrije website. Door te boeken beloont u namelijk (zonder extra kosten) automatisch de inzet die al jarenlang, dagelijks in deze website gestopt wordt. Ik hoop dat u er veel plezier aan beleeft. In het geval u boekt: heel hartelijk dank! U kunt tevens gebruik maken van 'genius' korting als die van toepassing is. Dat is het loyaliteitsprogramma van booking.com. Als je regelmatig boekt dan komt er voor een behoorlijk aantal accommodaties (meestal hotels) 10% korting beschikbaar. Dat geldt niet voor alle accommodaties. Als dat het geval is dan ziet u dat vanzelf bij de resultaten op de pagina. Die korting is namelijk automatisch gekoppeld aan uw account.


Handig ter ondersteuning: de kaart van County Galway -en Clare

legenda van kaart

Hotels en vakantiehuizen in County Clare

County Clare heeft geen echte stad binnen haar grenzen maar wel kleinere stadjes. Denk bijvoorbeeld aan Ennis en Shannon. Als u liever in de natuur wilt verblijven dan zou u een hotel of vakantiehuis kunnen boeken in en rond het Burren National Park waar ook de befaamde Cliffs of Moher te vinden zijn.
Zoek per plaats

Lahinch Galway Clifden

Terug naar:

→ County Galway & Clare