Vind een mooi verblijf in Cork en Limerick

Verblijf in een mooi stadje in County Cork, Ierland

Hotels en vakantiehuizen in County Cork

County Cork ligt in het zuidwesten van Ierland en heeft een uitgebreide kustlijn. Betrek bijvoorbeeld een vakantiehuis aan zee in Kinsale, Baltimore, Bantry of een ruigere locatie op één van de heuvelachtige schiereilanden. Maar u kunt u ook de tweede stad van Ierland bezoeken en een hotel boeken in Cork.
Over het boeken en genius korting

U boekt hier uw accommodatie(s) bij booking.com maar via Groot-Brittannië Liefhebbers. U heeft daardoor veel keus en het is tegelijk een eenvoudige manier om uw waardering uit te drukken voor deze reclamevrije website. Door te boeken beloont u namelijk (zonder extra kosten) automatisch de inzet die al jarenlang, dagelijks in deze website gestopt wordt. Ik hoop dat u er veel plezier aan beleeft. In het geval u boekt: heel hartelijk dank! U kunt tevens gebruik maken van 'genius' korting als die van toepassing is. Dat is het loyaliteitsprogramma van booking.com. Als je regelmatig boekt dan komt er voor een behoorlijk aantal accommodaties (meestal hotels) 10% korting beschikbaar. Dat geldt niet voor alle accommodaties. Als dat het geval is dan ziet u dat vanzelf bij de resultaten op de pagina. Die korting is namelijk automatisch gekoppeld aan uw account.


Handig ter ondersteuning: de kaart van County Cork -en Limerick

legenda van kaart

Hotels en vakantiehuizen in County Limerick

County Limerick is een slag kleiner maar heeft wel een stad binnen grenzen en die draag dezelfde naam. Boek een hotel in deze plaats of een accommodatie ergens op het platteland, bijvoorbeeld in de omgeving van Adare.
Bekijk informatie, hotels en vakantiehuizen in:

Cork Cobh Kinsale

Bantry groen vlak Adare

Terug naar:

→ County Cork & Limerick