Met het gezin op vakantie in Groot-Brittannië

Op vakantie naar Engeland met het gezin Cornwall in Engeland Castle Combe in Wiltshire, Cotswolds Lake District Pembrokeshire Edinburgh Glencoe Vakantieplan op maat

Een autorondreis langs huisjes, appartementen en/of familiekamers

Op de website kunt u zelf zoeken naar hotels en vakantiehuizen of mooie autorondreizen vinden waarvoor u een plan op maat kunt krijgen. Dit is ook mogelijk als u met uw gezin een rondreis wilt maken door Engeland, Schotland en/of Wales. Dan kan het best lastig zijn om de juiste accommodaties te vinden. Als u wilt kan ik dat voor u doen. U krijgt dan een plan op maat waarbij ik een reis maak op basis van vakantiehuizen, appartementen of zelfs hotels en b&b's. Zo kunt u op aparte kamers slapen maar afhankelijk van de grootte van het gezelschap is het soms ook mogelijk op één familiekamer te overnachten. Dat kan schelen in de kosten en daar kan ik u bij helpen. Afhankelijk van het budget kan ik u adviseren welke optie(s) het meest logisch zijn. Als u niet zo zeer een rondreis wilt maken maar liever met uw familie wat langer op één locatie wilt verblijven (bijvoorbeeld twee keer een week in een huisje), neem dan ook gerust contact op.

Hoe gaat het in zijn werk? U leest hieronder wat een vakantieplan inhoudt en hoe u er één kunt aanvragen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. U krijgt een online reisplan dat u thuis op uw gemak bestemming voor bestemming kunt boeken en dat ook tijdens de rondreis te bekijken is, bijvoorbeeld op uw tablet of uiteraard smartphone.


Cottage in Engeland vlak


Enkele voorbeelden van autorondreizen

Als u al precies weet waar in Groot-Brittannië u met uw gezin vakantie wilt vieren vraag dan vooral gelijk een plan aan. Heeft u nog geen idee? Misschien dat deze voorbeelden van autorondreizen door Engeland en Schotland u inspiratie kunnen bieden. U kunt het ook helemaal aan mij overlaten. Ik kan op basis van uw voorkeuren ook geschikte gebieden voor u uitkiezen.


De 4 voorbeelden


Terug naar:

→ Vakanties in Engeland
→ Vakanties in Schotland
→ Vakanties in Wales