Autorondreis - 8 a 10 dagen Bath, Oxford, Cotswolds en Midsomer

Oxford in Engeland Chipping Campden in Engeland Cirencester in Engeland Castle Combe in Wiltshire, Cotswolds Bibury in Gloucestershire, Cotswolds Roman Baths en Bath Abbey in Engeland Henley-on-Thames in het land van Midsomer Murders Hambledenin het land van Midsomer Murders Jane Austen's House in Chawton, Hampshire Highclere Castle Kaart van autorondreis door pittoresk Engeland

Een autovakantie in schilderachtig Engeland

Deze rondreis gaat door schilderachtige gebieden in het binnenland van zuid Engeland. Het geeft u de kans om prachtige dorpjes en stadjes in de Cotswolds te bezoeken (en er te overnachten) en ook steden als Bath en Oxford te bezoeken. U kunt streken bezoeken waar veelvuldig gefildm is voor populaire tv-series als Midsomer Murders en Father Brown. Highclere Castle uit Downton Abbey zien is ook een mogelijkheid evenals het voormalige huis van Jane Austen. Logisch zou zijn 2, 3 of 4 nachten per bestemming, afhankelijk van de locatie en het aantal dagen dat u tot uw beschikking heeft. Hieronder ziet u hoe het schema er uit zou kunnen zien.

Mogelijke route

kaart van rondreis door Midsomer en de Cotswolds in Engeland

Hoe gaat het in zijn werk?

U leest hieronder wat een vakantieplan inhoudt en hoe u er één kunt aanvragen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. U ziet ook een voorbeeld staan van een plan op maat zodat u weet hoe dat er zo ongeveer uit ziet. Aangezien u een rondreis krijgt die op uw maat gesneden is, zou u deze reis ook kunnen combineren met een andere variant. Het kan allemaal.


Cottage in Engeland Cottage in Engeland

Bekijk meer varianten:

→ Autorondreizen door Zuid Engeland
→ Autorondreizen door Midden Engeland