Autorondreis - 10 a 14 dagen door pittoresk Engeland

Jane Austen's House in Chawton, Hampshire Highclere Castle Roman Baths en Bath Abbey in Engeland Castle Combe in Wiltshire, Cotswolds Bibury in Gloucestershire, Cotswolds Lavendelvelden in Snowshill, Cotswolds Oxford in Engeland Hambleden Valley in het land van Midsomer Murders Basildon Park in Berkshire Verblijf in goede Engelse hotels Vakantieplan op maat Kaart van autorondreis door pittoresk Engeland

Een rondreis door schilderachtig Engeland

Deze rondreis gaat naar verschillende fraaie gebieden in het zuiden van Engeland. Het geeft u de kans om de Engelse landelijke pracht te aanschouwen inclusief mooie dorpjes, historische bezienswaardigheden en niet te vergeten enkele locaties en gebieden die in populaire tv-series voorkomen. Zo gaat u naar Hampshire waar u het geboortedorpje van Jane Austen kunt zien, evenals het kathedraalstadje Winchester en ook Highclere Castle. Dat is de plek waar Downton Abbey is opgenomen. Vervolgens kunt u naar de schitterende stad Bath en ook de Cotswolds waar 's lands meest pittoreske dorpjes te vinden zijn. Daarna volgt evenuteel de stad Oxford en zeker de Chilterns, het gebied waar Midsomer Murders opgenomen wordt. Leest u hier over wat een vakantieplan inhoudt en hoe u er één kunt aanvragen. Omdat er zoveel te zien is, raad ik aan niet te kort te gaan. Maar dat is geheel aan u.

Hoe gaat het in zijn werk? U leest hieronder wat een vakantieplan inhoudt en hoe u er één kunt aanvragen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. U ziet ook een voorbeeld staan van een plan op maat zodat u weet hoe dat er zo ongeveer uit ziet. Aangezien u een rondreis krijgt die op uw maat gesneden is, zou u deze reis ook kunnen combineren met een andere variant. Het kan allemaal.


Cottage in Engeland Cottage in Engeland

Mogelijke locaties om te zien en/of te verblijven

Hieronder ziet u een aantal plaatsen die u zou kunnen bezichtigen of waar u zou kunnen verblijven. In de gebieden zijn in ieder geval veel landgoederen, prachtige oude dorpjes en enkele van 's lands mooiste historische steden te bekijken. Zo is Chawton het geboortedorp van Jane Austen, zijn Wallingford en Henley-on-Thames gesitueerd in het land van Midsomer Murders en de andere plaatsen in en rondom de Cotswolds. Op basis van uw voorkeuren, budget en lengte van de reis zal ik een geschikt plan voor u maken. Deze pagina's hieronder geven u in elk geval een goed idee van wat u allemaal kunt zien tijdens de autorondreis, net als de foto's bovenaan de pagina:

Chawton Bath Lacock

Castle Combe Bourton Chipping Campden

Oxford Wallingford Henley
Terug naar:

→ Autorondreizen door Zuid Engeland
→ Autorondreizen door Midden Engeland