Autorondreis - 10 dagen Bath, Oxford, Cotswolds en Midsomer

Rondreis door de Cotswolds in Engeland Rondreis langs Castle Combe in Engeland Rondreis langs Cirencester in Engeland Rondreis langs de stad Bath in Engeland Rondreis langs Oxford in Engeland Rondreis door het land van Midsomer Murders in Engeland Rondreis langs Henley-on-Thames in Engeland Rondreis langs Highclere Castle in Engeland Rondreis langs Blenheim Palace in Engeland Kaart van autorondreis door pittoresk Engeland Rondreis door de Cotswolds

Een autovakantie in schilderachtig Engeland

Deze rondreis gaat door schilderachtige gebieden in het binnenland van zuid Engeland. Het geeft u de kans om prachtige dorpjes en stadjes in de Cotswolds te bezoeken (en er te overnachten) en ook steden als Bath en Oxford te bezoeken. U kunt streken bezoeken waar veelvuldig gefilmd is voor populaire tv-series als Midsomer Murders en Father Brown. Highclere Castle uit Downton Abbey zien is ook een mogelijkheid evenals het voormalige huis van Jane Austen. Logisch zou zijn 2, 3 of 4 nachten per bestemming, afhankelijk van de locatie en het aantal dagen dat u tot uw beschikking heeft. Hieronder ziet u hoe het schema er uit zou kunnen zien.

Mogelijke route

kaart van rondreis door Midsomer en de Cotswolds in Engeland In 10 dagen is veel te zien maar u kunt vanzelfsprekend ook langer op rondreis gaan. Misschien wilt u de reis wel uitbreiden met een ander gebied of gewoon wat rustiger aan doen. Ik pas het plan aan uw wensen aan.


U wilt graag een dergelijke reis maken. Hoe gaat u verder?

U leest hieronder wat een vakantieplan inhoudt en hoe u er één kunt aanvragen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. U krijgt een online reisplan dat u thuis op uw gemak bestemming voor bestemming kunt boeken en dat ook tijdens de rondreis te bekijken is, bijvoorbeeld op uw tablet of uiteraard smartphone. Aangezien u een rondreis krijgt die op uw maat gesneden is, zou u deze reis ook kunnen combineren met een andere variant. Het kan allemaal.


Cottage in Engeland vlak

Bekijk meer varianten:

→ Autorondreizen door Zuid Engeland
→ Autorondreizen door Midden Engeland