Autorondreis - 10 a 14 dagen door Peak District en West Yorkshire

Rondreis langs Ladybower Reservoir in het Peak District Rondreis langs Edale in het Peak District Rondreis langs Matlock Bath in Derbyshire Rondreis langs Hartington in Derbyshire Rondreis langs Chatsworth House in Derbyshire Rondreis langs Saltaire in West Yorkshire Rondreis langs Lincoln in Engeland Kaart van autorondreis door het Peak District en West Yorkshire Rondreis door het Peak District in Engeland

Autorondreis door de East Midlands en een deel van Noord Engeland

Deze rondreis concentreert zich voor een groot deel op het nationale park het Peak District dat op de scheidslijn ligt van de Midlands met Noord Engeland. Het is grotendeels gesitueerd in Derbyshire, een prachtige regio om te wandelen, zowel door valleien als over heuvels maar er zijn ook enkele leuke dorpen -en stadjes, en ook wat fraaie landgoederen. Vooraf kunt u eventueel via de historische kathedraalstad Lincoln reizen. In West Yorkshire zijn ook enkele fraaie dorpjes te bezichtigen als Haworth en Saltaire en ook industrieël erfgoed. Dat geldt ook voor Derbyshire. De heenreis kan via de haven Hull maar er zijn ook andere mogelijkheden. Logisch zou zijn 2, 3 of 4 nachten per bestemming, afhankelijk van de locatie en het aantal dagen dat u tot uw beschikking heeft. Hieronder ziet u hoe het schema er uit zou kunnen zien.

Mogelijke route

kaart van rondreis door het Peak District en West Yorkshire in Engeland * In 10 a 14 dagen is veel te zien maar u kunt vanzelfsprekend ook langer op rondreis gaan. Misschien wilt u de reis wel uitbreiden met een ander gebied of gewoon wat rustiger aan doen. Ik pas het plan aan uw wensen aan.


U wilt graag een dergelijke reis maken. Hoe gaat u verder?

Hoe gaat het in zijn werk? U leest hieronder wat een vakantieplan inhoudt en hoe u er één kunt aanvragen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. U krijgt een online reisplan dat u thuis op uw gemak bestemming voor bestemming kunt boeken en dat ook tijdens de rondreis te bekijken is, bijvoorbeeld op uw tablet of uiteraard smartphone. Aangezien u een rondreis krijgt die op uw maat gesneden is, zou u deze reis ook kunnen combineren met een andere variant. Het kan allemaal.


Cottage in Engeland vlak

Bekijk meer varianten:

→ Autorondreizen door Noord Engeland
→ Autorondreizen door Midden Engeland