Autorondreis - 10 a 14 dagen door Durham en Lake District

Rondreis langs de stad van Vera Stanhope in Noord Engeland Rondreis langs High Force in County Durham Rondreis langs Derwentwater in het Lake District, Cumbria Rondreis langs Keswick in het Lake District, Cumbria Rondreis langs Windermere in het Lake District, Cumbria Rondreis langs Durham Cathedral in Noord Engeland Rondreis langs Bowes Museum in Barnard Castle, Noord Engeland Rondreis langs Hadrian's Wall in Noord Engeland Kaart van autorondreis door het Lake District en Durham Rondreis door Noord Engeland

Een reis langs bergen, meren, mooie steden en de Muur van Hadrianus

Deze autorondreis leidt u naar de bergen van het Lake District waar u een schouwspel aantreft van vele grotere en kleinere meren, prachtige smalle valleien en kleinere plaatsen. Dat is een zeer populair gebied om te wandelen. Er zijn ook leuke dorpjes en verschillende historische bezienswaardigheden. Het gehele gebied is kort geleden ook nog eens uitgeroepen tot werelderfgoed. Het graafschap County Durham is minder toeristisch maar heeft ook genoeg te bieden. Denk aan de gelijknamige historische stad en het heuvelachtige landschap van de North Pennines. De historische Muur van Hadrianus in Northumberland. Een bezoek aan Newcastle, de stad uit tv-serie 'Vera' kunt u ook bezoeken. Logisch zou zijn 2, 3 of 4 nachten per bestemming, afhankelijk van de locatie en het aantal dagen dat u tot uw beschikking heeft. Hieronder ziet u hoe het schema er uit zou kunnen zien.

Mogelijke route

kaart van rondreis door Durham en het Lake District in Engeland * In 10 a 14 dagen is veel te zien maar u kunt vanzelfsprekend ook langer op rondreis gaan. Misschien wilt u de reis wel uitbreiden met een ander gebied of gewoon wat rustiger aan doen. Ik pas het plan aan uw wensen aan.


U wilt graag een dergelijke reis maken. Hoe gaat u verder?

U leest hieronder wat een vakantieplan inhoudt en hoe u er één kunt aanvragen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. U krijgt een online reisplan dat u thuis op uw gemak bestemming voor bestemming kunt boeken en dat ook tijdens de rondreis te bekijken is, bijvoorbeeld op uw tablet of uiteraard smartphone. Aangezien u een rondreis krijgt die op uw maat gesneden is, zou u deze reis ook kunnen combineren met een andere variant. Het kan allemaal.


Cottage in Engeland vlak

Bekijk meer varianten:

→ Autorondreizen door Noord Engeland