Autorondreis - 7 a 14 dagen door Kent en Sussex

Rondreis langs Rye in East Sussex Rondreis langs Canterbury in Kent Rondreis langs Eastbourne in East Sussex Rondreis door de South Downs in Sussex Rondreis langs de Seven Sisters in de South Downs Rondreis langs Herstmonceux Castle in Sussex Rondreis langs de West Dean Gardens in Sussex Kaart van autorondreis door Kent en Sussex Rondreis door Zuidoost Engeland

Een rondreis door Zuidoost Engeland

Deze autorondreis brengt u naar de graafschappen Kent, East Sussex en West Sussex in het zuidoosten van Engeland. Aangezien de haven van Dover in het zuidoosten ligt is de reistijd naar uw eerste bestemming sowieso beperkt. In deze regio zijn fraaie landelijke natuurgebieden als de High Weald en het South Downs National Park, mooie historische stadjes -en dorpen, en een hele keur aan kastelen, landgoeren en tuinen om bezichtigen. Ook een verblijf in een echte Engelse badplaats behoort tot de mogelijkheden. Logisch zou zijn 2, 3 of 4 nachten per bestemming, afhankelijk van de locatie en het aantal dagen dat u tot uw beschikking heeft. Hieronder ziet u hoe het schema er uit zou kunnen zien.

Mogelijke route

kaart van rondreis door Kent en Sussex in Zuidoost Engeland In 7 a 14 dagen is veel te zien maar u kunt vanzelfsprekend ook langer op rondreis gaan. Misschien wilt u de reis wel uitbreiden met een ander gebied of gewoon wat rustiger aan doen. Ik pas het plan aan uw wensen aan.


U wilt graag een dergelijke reis maken. Hoe gaat u verder?

U leest hieronder wat een vakantieplan inhoudt en hoe u er één kunt aanvragen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. U krijgt een online reisplan dat u thuis op uw gemak bestemming voor bestemming kunt boeken en dat ook tijdens de rondreis te bekijken is, bijvoorbeeld op uw tablet of uiteraard smartphone. Aangezien u een rondreis krijgt die op uw maat gesneden is, zou u deze reis ook kunnen combineren met een andere variant. Het kan allemaal.


Cottage in Engeland vlak

Bekijk meer varianten:

→ Autorondreizen door Zuid Engeland