Autorondreis - 7 a 14 dagen door Kent en Sussex

Canterbury in Kent Leeds Castle in Kent Sissinghurst Castle Garden in Kent Rye in East Sussex Seven Sisters in de South Downs Devil's Dyke in East Sussex Brighton in East Sussex Arundel Castle in West Sussex Weald and Downland Living Sussex Verblijf in goede Engelse hotels Vakantieplan op maat Kaart van autorondreis door Kent en Sussex

De rondreis - plan op maat

Dorpje Kent, Engeland
Deze rondreis brengt u naar de graafschappen Kent, East Sussex en West Sussex in het zuidoosten van Engeland. Aangezien de haven van Dover in het zuidoosten ligt is de reistijd naar uw eerste bestemming relatief beperkt. In deze regio zijn fraaie landelijke natuurgebieden als de High Weald en het South Downs National Park, mooie historische stadjes -en dorpen, en een hele keur aan kastelen, landgoeren en tuinen om bezichtigen. Zo zou u het historische stadje Canterbury kunnen bezichtigen, evenals het pittoreske Rye, mooie kastelen als Hever Castle en Bodiam Castle, en fraaie tuinen als die van Sissinghurst Castle en Sheffield Park. Misschien wilt ook nog de zee opzoeken en een tijdje doorbrengen in één van de grote badplaatsen aan de zuidkust als Eastbourne of Brighton. Hoeveel u kunt zien hangt uiteraard af van het aantal dagen dat u op vakantie gaat. Dat is geheel aan u. Leest u hier over wat een vakantieplan inhoudt en hoe u er één kunt aanvragen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden:

Kijk hier verder als u de reis wilt maken

P.S. Aangezien u een plan op maat krijgt, zou u deze reis ook kunnen combineren met een andere variant. Het kan allemaal. Kijkt u hieronder voor een overzicht van andere rondreizen in Zuid Engeland.

Mogelijke locaties om te zien en/of te verblijven

Hieronder ziet u een aantal plaatsen die u zou kunnen bezichtigen of waar u zou kunnen verblijven. Er zitten mooie dorpjes tussen, een paar leuke stadjes en ook twee grote badplaatsen. Ze zijn allemaal in of aan de rand van een groot natuurlijk gebied gesitueerd, een Area of Outstanding Natural Beauty of nationaal park. Op basis van uw voorkeuren, budget en lengte van de reis zal ik een geschikt plan voor u maken. Deze pagina's hieronder geven u in elk geval een goed idee van wat u allemaal kunt zien tijdens de autorondreis, net als de foto's bovenaan de pagina:

Canterbury Chilham Royal Tunbridge Wells

Goudhurst Rye Eastbourne

Lewes Brighton Arundel
Terug naar:

→ Autorondreizen door Zuid Engeland