Autorondreis - 8 a 14 dagen naar East Anglia

Rondreis langs Lavenham in Suffolk, Engeland Rondreis langs Cambridge in Engeland Rondreis langs Southwold in Suffolk, Engeland Rondreis langs Blakeney in Norfolk, Engeland Rondreis door Suffolk in Engeland Rondreis langs Holkham Hall in Norfolk, Engeland Rondreis langs Norwich Cathedral in Norfolk, Engeland Kaart van autorondreis door East Anglia in Engeland Rondreis langs Flatford in Suffolk, Engeland

Een autorondreis door Norfolk, Suffolk, Essex en Cambridgeshire

East Anglia is de naam van een groot historisch graafschap in het oosten van Engeland. In de middeleeuwen was het de meest welvarende regio van het land en dat kunt u nog steeds zien in het aantal mooie kerken. Het heeft de hoogste dichtheid middeleeuwse kerken ter wereld. Tegenwoordig bestaat dit gebied uit de drie graafschappen Norfolk, Suffolk en Cambridgeshire. Het land is haast overal bijna vlak, afgezien van delen van de mooie natuurlijke noordkust van Norfolk. Mooie natuur is er ook aan de kust van Suffolk en in het binnenland zijn de nodige landgoederen, wat mooie stadjes en enkele historische steden. Denk aan Norwich en uiteraard aan Cambridge. Dit gebied ligt vlakbij de haven van Harwich en ook niet te ver van Dover. U zou in een week al veel kunnen zien maar als u alle hoeken van dit gebied goed wilt verkennen zou u wat langer willen inplannen. Logisch zou zijn 2, 3 of 4 nachten per bestemming, afhankelijk van de locatie en het aantal dagen dat u tot uw beschikking heeft. Hieronder ziet u hoe het schema er uit zou kunnen zien.

Mogelijke route

kaart van rondreis door East Anglia in Engeland In 8 a 14 dagen is veel te zien maar u kunt vanzelfsprekend ook langer op rondreis gaan. Misschien wilt u de reis wel uitbreiden met een ander gebied of gewoon wat rustiger aan doen. Ik pas het plan aan uw wensen aan.


U wilt graag een dergelijke reis maken. Hoe gaat u verder?

U leest hieronder wat een vakantieplan inhoudt en hoe u er één kunt aanvragen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. U krijgt een online reisplan dat u thuis op uw gemak bestemming voor bestemming kunt boeken en dat ook tijdens de rondreis te bekijken is, bijvoorbeeld op uw tablet of uiteraard smartphone. Aangezien u een rondreis krijgt die op uw maat gesneden is, zou u deze reis ook kunnen combineren met een andere variant. Het kan allemaal.


Cottage in Engeland vlak

Bekijk meer varianten:

→ Autorondreizen door Midden Engeland
→ Autorondreizen door Zuid Engeland