Autorondreis - 7 a 14 dagen naar East Anglia

Lavenham in Suffolk, Engeland St Edmundsbury Cathedral in Suffolk, Engeland Badplaats Southwold in Suffolk, Engeland Suffolk Coast and Heaths in Engeland Norwich Cathedral in Norfolk, Engeland Cromer in Norfolk, Engeland Norfolk Coast in Engeland Holkham Hall in Norfolk, Engeland Varen in Cambridge, Engeland Verblijf in goede Engelse hotels Vakantieplan op maat Kaart van autorondreis door East Anglia in Engeland

Een rondreis door Oost Engeland

East Anglia is de naam van een groot historisch graafschap in het oosten van Engeland. In de middeleeuwen was het de meest welvarende regio van het land en dat kunt u nog steeds zien in het aantal mooie kerken. Het heeft de hoogste dichtheid middeleeuwse kerken ter wereld. Tegenwoordig bestaat dit gebied uit de drie graafschappen Norfolk, Suffolk en Cambridgeshire. Het land is haast overal bijna vlak, afgezien van delen van de mooie natuurlijke noordkust van Norfolk. Mooie natuur is er ook aan de kust van Suffolk en in het binnenland zijn de nodige landgoederen, wat mooie stadjes en enkele historische steden. Denk aan Norwich en uiteraard aan Cambridge. Dit gebied ligt vlakbij de haven van Harwich en ook niet te ver van Dover. U zou in een week al veel kunnen zien maar als u alle hoeken van dit gebied goed wilt verkennen zou u wat langer willen inplannen.

Hoe gaat het in zijn werk? U leest hieronder wat een vakantieplan inhoudt en hoe u er één kunt aanvragen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. U ziet ook een voorbeeld staan van een plan op maat zodat u weet hoe dat er zo ongeveer uit ziet. Aangezien u een rondreis krijgt die op uw maat gesneden is, zou u deze reis ook kunnen combineren met een andere variant. Het kan allemaal.


Cottage in Engeland Cottage in Engeland

Mogelijke locaties om te zien en/of te verblijven

Hieronder ziet u een aantal plaatsen die u zou kunnen bezichtigen of waar u zou kunnen verblijven. Er is mooie gevarieerde reis te maken waarbij u zowel aan zee kunt vertoeven als een mooie stad kunt bezoeken. Op basis van uw voorkeuren, budget en de lengte van de reis zal ik een geschikt plan voor u maken. Deze pagina's hieronder geven u in elk geval een goed idee van wat u allemaal kunt zien tijdens de autorondreis, net als de foto's bovenaan de pagina:

Lavenham Bury St Edmunds Southwold

Norwich Cromer Sheringham

Blakeney Cambridge Ely
De overzichten:

→ Autorondreizen door Midden Engeland
→ Autorondreizen door Zuid Engeland