Autorondreis - 10 a 14 dagen naar Devon en Cornwall

Dartmouth in South Devon Torquay in Devon, Engeland Dartmoor National Park in Engeland Exmoor National Park in Engeland Clovelly in North Devon Looe in Cornwall Eden Project in Cornwall St Michael's Mount in Cornwall Botallack in Cornwall Kustpad bij Tintagel in Cornwall Kaart van autorondreis door Devon en Cornwall in Engeland

Een autorondreis door Zuidwest Engeland

Devon en Cornwall zijn bijzonder geschikte vakantiebestemmingen voor liefhebbers van zee en prachtige kustgebieden. Het heeft bijna overal zeer fraaie kustgebieden, twee nationale parken en vele leuke plaatsen om te overnachten. Vanwege het feit dat het toch een eind rijden is naar dit deel van het land is het aan te raden om halverwege het zuiden van Engeland ook een tussenstop in te plannen. Misschien op de terugweg nog langs de prachtige stad Bath in Somerset. De Isles of Scilly kan ook op het programma maar daarvoor moet u aanzienlijk dieper in de buidel tasten omdat de hotels daar een stuk duurder zijn. 10 dagen is toch wel het minimum voor een rondreis door Zuidwest Engeland. Nog idealer zou zijn twee weken of meer. Logisch zou zijn 2, 3 of 4 nachten per bestemming, afhankelijk van de locatie en het aantal dagen dat u tot uw beschikking heeft. Hieronder ziet u hoe het schema er uit zou kunnen zien maar er zijn veel varianten mogelijk vanwege het grote aantal leuke (kust)plaatsen waar u kunt overnachten.

Mogelijke route

kaart van rondreis door Devon en Cornwall in Zuidwest Engeland

Hoe gaat het in zijn werk?

U leest hieronder wat een vakantieplan inhoudt en hoe u er één kunt aanvragen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. U ziet ook een voorbeeld staan van een plan op maat zodat u weet hoe dat er zo ongeveer uit ziet. Aangezien u een rondreis krijgt die op uw maat gesneden is, zou u deze reis ook kunnen combineren met een andere variant. Het kan allemaal.


Cottage in Engeland Cottage in Engeland

Bekijk meer varianten:

→ Autorondreizen door Zuid Engeland