Autorondreis - 10 a 14 dagen naar Devon en Cornwall

Rondreis langs Mousehole in Cornwall Rondreis langs Torquay in Devon Rondreis langs Newquay in Cornwall Rondreis langs Salcombe in Cornwall Rondreis langs Tintagel in Cornwall Rondreis langs Botallack in Cornwall Rondreis langs St Michael's Mount in Cornwall Rondreis langs Dartmoor in Devon Kaart van autorondreis door Devon en Cornwall in Engeland Rondreis door Zuidwest Engeland

Een autorondreis door Zuidwest Engeland

Devon en Cornwall zijn bijzonder geschikte vakantiebestemmingen voor liefhebbers van zee en prachtige kustgebieden. Het heeft bijna overal zeer fraaie kustgebieden, twee nationale parken en vele leuke plaatsen om te overnachten. Vanwege het feit dat het toch een eind rijden is naar dit deel van het land is het aan te raden om halverwege het zuiden van Engeland ook een tussenstop in te plannen. Misschien op de terugweg nog langs de prachtige stad Bath in Somerset. De Isles of Scilly kan ook op het programma maar daarvoor moet u aanzienlijk dieper in de buidel tasten omdat de hotels daar een stuk duurder zijn. 10 dagen is toch wel het minimum voor een rondreis door Zuidwest Engeland. Nog idealer zou zijn twee weken of meer. Logisch zou zijn 2, 3 of 4 nachten per bestemming, afhankelijk van de locatie en het aantal dagen dat u tot uw beschikking heeft. Hieronder ziet u hoe het schema er uit zou kunnen zien maar er zijn veel varianten mogelijk vanwege het grote aantal leuke (kust)plaatsen waar u kunt overnachten.

Mogelijke route

kaart van rondreis door Devon en Cornwall in Zuidwest Engeland In 10 a 14 dagen is veel te zien maar u kunt vanzelfsprekend ook langer op rondreis gaan. Misschien wilt u de reis wel uitbreiden met een ander gebied of gewoon wat rustiger aan doen. Ik pas het plan aan uw wensen aan.


U wilt graag een dergelijke reis maken. Hoe gaat u verder?

Optie 1: geef de planning uit handen. Voor deze route - of een variatie daarop - kunt u een vakantieplan op maat aanvragen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. U krijgt een gedetailleerd online reisplan, inclusief te boeken accommodaties en informatie over de bestemmingen (+ omliggende gebieden). U kunt het thuis op uw gemak bestemming voor bestemming boeken en het zal ook tijdens uw rondreis online blijven staan zodat u het tijdens de vakantie kunt blijven raadplegen. Lees hieronder verder.

Optie 2: doe het zelf. Mocht u deze pagina bekijken om inspiratie op te doen en bent u van plan zelf de rondreis vorm te geven, dan kunt u ook gebruik maken van de service eigen online pagina. Dan boekt u zelf de accommodaties via deze website en vraagt u nadien een eigen pagina aan. Hier kunt u zoeken naar accommodaties in Devon en Cornwall. Voor de heen -en terugreis vanuit Dover is een tussenovernachting wel voor de hand liggend. Denk bijvoorbeeld aan een overnachting ergens in de graafschappen Wiltshire, Hampshire of West Sussex. Maar nogmaals: wilt u uitgebreide hulp? Vraag dan een vakantieplan op maat aan.


Cottage in Engeland Inn

Bekijk meer varianten:

→ Autorondreizen door Zuid Engeland