Kerstsfeer proeven in het historische Bath

Kerst en sneeuw in Bath, Engeland Winkelstraat in Bath, Engeland Kerstmarkt in Bath, Engeland hotel boeken via GBL Luxe hotel in landelijk Engeland

Bath Christmas Market: 28 november tot 15 december 2019

Als u kerstsfeer wilt ervaren in aanloop naar de kerstperiode maar u wilt wat anders dan het drukke Londen dan is de kleine stad Bath in Somerset misschien een mooi alternatief. Hier vindt u niet allerlei kermisachtige attracties maar wel een gezellige kerstmarkt in het historische centrum van de stad. Grote delen van Bath behoren tot het werelderfgoed vanwege alle mooie historische gebouwen: van de Romeinse Baden tot de stijlvolle architectuur uit de tijd van Jane Austen. De stad is zeer compact dus alles is eenvoudig te bewandelen. Een uitstapje naar de grotere stad Bristol behoort ook tot de mogelijkheden want dat is slechts 10 a 15 minuten met de trein.

Dit evenement duurt bijna 3 weken dus u heeft redelijk de tijd om het te bezoeken. De markt is dagelijks geopend van 's ochtends tot vroeg in de avond behalve op zondag. Dan is het afgelopen om 18.00 uur.

Bath Christmas Market | de stad BathBooking.com
Vul uw reisdata en gezelschap in en bekijk de beschikbare accommodaties. U kunt de kaart ook inzoomen.
Vakantiehuizen zijn vaak van vrijdag tot vrijdag of zaterdag tot zaterdag te huur. Ook wel kortere perioden.


Heeft u via deze pagina (of andere pagina's op Groot-Brittannië Liefhebbers) een accommodatie geboekt? Als u wilt kunt u een pagina krijgen met daarop links naar interactieve kaarten met bezienswaardigheden die goed te hanteren zijn op een mobiel of tablet. Kortom: kaarten die u tijdens de vakantie handig kunt raadplegen. Zo kunt u niet alleen de locatie van de bezoekersattracties in het omliggende gebied vinden maar via de ingebouwde links ook de website daarvan bezoeken om bijvoorbeeld prijzen en openingstijden te vinden.

Als u meerdere bestemmingen geboekt heeft dan krijgt u dus voor ieder gebied en/of stad waar u verblijft zo'n kaart mocht dat nodig zijn. Hoe gaat het in zijn werk? Stuur na het boeken een bericht naar:

info@groot-brittannie-liefhebbers.nl of facebook


U boekt (zonder extra kosten) bij booking.com: het GB liefhebbers logo staat bovenaan de boekingspagina.

Vermeld in uw bericht waar u geboekt heeft en ik maak een pagina aan op de website die u direct en ook tijdens de vakantie kunt inzien. Op die pagina staan de links naar de betreffende interactieve kaarten. Wilt u uitgebreide hulp vooraf? Vraag dan toch vooral een plan op maat aan (zie onderaan deze pagina).

instructies voor het boeken


Direct boeken of gebruik maken van service?

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland GB


Mogelijkheden om naar Bath te reizen

Er zijn verschillende manieren om vanuit Nederland naar Bath te reizen. Dat kan natuurlijk met auto + veerboot naar Dover in zuidoost Engeland of naar Harwich (nachtboot) in het oosten. Ook kunt u met de trein gaan. Vanaf Amsterdam Centraal duurt dat 4,5 a 5,5 uur. Het kaartje dat u koopt is geldig vanaf elk station in Nederland. Uw reist met de Intercity Direct (of Thalys) naar Brussel en stapt dan over op de Eurostar naar Londen. Eindstation is St Pancras International. Daar neemt u vervolgens de underground naar station Paddington waar de trein naar Bath vertrekt. Als u met het vliegtuig gaat dan is een vlucht naar Bristol de voor de hand liggende optie. Vanaf die luchthaven kunt u direct per bus in 50 minuten naar Bath reizen.

Bekijk en boek uw vervoersmiddel

Vliegtuig naar Groot-Brittannië Trein naar Engeland
Kerst vieren in een andere Britse stad?

Kerstmarkten in Groot-BrittanniëBijvoorbeeld:

Hyde Park Winter Wonderland in Londen

Kerst in York - North Yorkshire

Kerst in Chester - Cheshire

Edinburgh's Christmas in SchotlandWilt u meerdere markten bezoeken?

Op rondreis langs kerstmarkten in Groot-Brittannië