Krijg gratis een eigen pagina op Groot-Brittannië Liefhebbers

Wales

Hoe gaat het in zijn werk?

Persoonlijke hulp Groot-Brittannië Liefhebbers Als u wilt dan kunt u op basis van uw bestemming(en) een eigen pagina krijgen op deze website: Groot-Brittannië Liefhebbers. Mijn naam is Michel Spreeuwers en ik zal de pagina voor u maken. Waarom is het een meerwaarde? De pagina bevat info, handige links en een interactieve kaart van het gebied. De pagina blijft vanzelfsprekend online staan tijdens uw vakantie om als naslagwerk te kunnen dienen. Ik kan u deze service aanbieden omdat ik commissie verdien op boekingen die via deze website gemaakt worden. U kunt dat duidelijk zien aan het feit dat onderstaand logo boven de boekingpagina's staat. Bekijk het volgende tabblad om een voorbeeld te zien van een bestemmingspagina.


Volg deze stappen

1. Zoek ergens op Groot-Brittannië Liefhebbers naar hotels, b&b's of vakantiehuizen.

2. U ziet dat u dan op booking.com uitkomt met onderstaand logo bovenaan de pagina:

3. Boek uw accommodatie, als u een rondreis wilt maken dan kunnen dat ook meerdere zijn.

4. Neem na het boeken contact op: info@groot-brittannie-liefhebbers.nl of stuur een facebookbericht.

5. Vermeld in uw bericht de geboekte accommodaties en data van verblijf. Dat is alleen ter controle.

6. Ik stuur u de persoonlijke pagina gratis toe via email of persoonlijk facebookbericht (wat u wilt).Genius korting bij booking.com

Eventueel van toepassing: als u regelmatig bij booking.com boekt dan heeft u mogelijk recht op de zogenaamde 'genius' korting. Genius is het loyaliteitsprogramma van booking.com. Na meerdere keren geboekt (en verbleven) te hebben krijgt u vanzelf een melding als u eventueel recht hebt op korting (meestal alleen voor specifieke hotels). Deze korting is automatisch gekoppeld aan uw acount dus als die korting voor u van kracht is dan kunt u daar ook via deze pagina/website gebruik van maken en tevens sparen voor een volgende keer. Boek dus ook wat betreft 'genius' gerust via Groot-Brittannië Liefhebbers.

Conwy - Snowdonia (Noord Wales)

Het historische stadje Conwy is bekend vanwege haar imposante middeleeuwse kasteel (werelderfgoed). In de highstreet van Conwy vind je ook de winkel van de bekende antiekhandelaar (Discovery Channel) Drew Pritchard. Hij werkt zelf tegenwoordig vanuit Llandudno. Je zit hier pal aan de rand van het Snowdonia National Park en dus vlakbij de kust. De badplaats Llandudno ligt hier ook vlakbij mocht je nog eens het strand willen opzoeken. Niet ver van Conwy kun je ook de Bodnant Gardens bezichtigen, één van de bekendste tuinen van Wales, fraai gesitueerd in Snowdonia.

Je kunt de bergen intrekken en een rondrit maken. Je zou eens een wandeling kunnen maken vanuit gekende dorpjes als Betws-y-Coed en Beddgelert. Vanuit Llanberis kun je met een speciale trein naar de berg Snowdon, Wales' hoogste. Ook zijn er ritten per stoomtrein te maken vanuit Caernarfon, Blaneau Ffestiniogg en Porthmadog. In Beddgelert kun je ook opstappen. Naast Conwy Castle zijn er nog meer imposante middeleeuwse kastelen. Denk vooral aan Harlech Castle en Caernarfon Castle. Die laatste staat in het gelijknamige stadje aan de Menai Strait, de smalle zeestraat die het vasteland scheidt van het grote eiland Anglesey. Daar kun je gewoon met de auto naartoe omdat er een brug overheen staat. Vanuit Conwy is het maar een half uur rijden voordat je op het eiland bent. Ga bijvoorbeeld naar Beaumaris in het zuidoosten met haar kasteel. Daar aan de oostkust zijn ook stranden. Of naar het zuidwesten van het eiland bij het prachtige schouwspel van Llandwyn Island.

Meer info: Conwy | Llandudno | Betws-y-Coed | Beddgelert | Llangollen | Snowdonia

Meer info: Porthmadog en Portmeirion | Caernarfon | Anglesey


Handiger voor gebruik met smartphone of tablet:

Interactieve kaart van Noord Wales bekijken

Filmpje: 'boek en krijg jouw eigen pagina'

Let op: het filmpje op deze pagina neemt enige ruimte in beslag en daardoor kan het wat langer duren ivm het laden. Klik op play, zet het filmpje dan direct daarna op pauze en wacht even tot de buffer een stukje is opgelopen. Daarna speelt de video goed af. Bij Microsoft Edge op de pc kan het scherm van de filmpjes eerst zwart blijven. Wacht dan even, klik verderop in de tijdlijn van de video, dan weer terug naar het begin en het scherm moet dan goed zijn.
Uitgebreide hulp vooraf?

Vraag dan een vakantieplan op maat aan